Τοπικά

Ομιλία με θέμα «Εφηβικό άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα» στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για έγκυρη ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών σε σχέση με θέματα ψυχο-παιδαγωγικά και στοχεύοντας στη διασύνδεση οικογένειας και σχολείου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Λυκείου Βόλου και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), συνδιοργανώνουν ομιλία με θέμα «Εφηβικό άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα», την Δευτέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2017, στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο συγκρότημα Μουρτζούκου (Επτά Πλατανίων με Ζάχου).

Ομιλήτρια θα είναι η Κοινωνική–Κλινική Ψυχολόγος Γεωργιάδου Ιωάννα, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Σωματικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Στη διάρκεια της ομιλίας θα παρουσιαστούν με τρόπο απλό οι  λόγοι εμφάνισης του άγχους και των διαταραχών άγχους στους εφήβους και οι τρόποι αποφυγής των ψυχοσωματικών προβλημάτων.  Καθώς το θέμα αναφέρεται τόσο στη σχολική όσο και στην οικογενειακή ζωή, θα δοθεί η ευκαιρία για μια πλούσια συζήτηση με το κοινό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το