Τοπικά

Ομιλία Μ. Παπαδημητρίου στο Προμύρι: “Μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά του Ν. Πηλίου”

“‘Εχουμε την αποφασιστικότητα, τη δύναμη να δημιουργήσουμε μαζί με όλους τους ενεργούς πολίτες μια νέα περίοδο προόδου στο Νότιο Πήλιο και η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στις εκδηλώσεις μας, στέλνει μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά του Δήμου μας”, τόνισε κατά την ομιλία του στο Προμύρι ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου.
Πλαισιωμένος από υποψηφίους της “Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας” αλλά και φίλους της παράταξης που κατάφερε να θέσει σε αναπτυξιακή τροχιά το Νότιο Πήλιο, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε:

“Κάναμε την υπέρβαση και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Ενώσαμε και ενώνουμε πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές.
Δεν ρισκάρει η μεγάλη κοινωνική συμμαχία παλινόρθωση του χθες, των ανθρώπων που ναρκοθέτησαν το μέλλον της και σήμερα εμφανίζονται ως άγγελοι και τιμητές για να υφαρπάξουν την ψήφο όσων βρίσκονται μακριά από τα κομματικά γραφεία τους.
Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Το μέλλον είναι εδώ.
Το Νότιο Πήλιο χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Θέλουμε νέους ικανούς ανθρώπους, με νέα οράματα, με δημιουργικότητα και διάθεση να προσφέρουν έργο. Έντιμους και αποτελεσματικούς, που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.
Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για όσα πετύχαμε και υπερήφανοι που δεν αρνηθήκαμε την ιστορική ευθύνη να γράψουμε νέες σελίδες στο βιβλίο της Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Έχουμε μπροστά μας νέες ευκαιρίες και είμαστε αποφασισμένοι, με νέα ισχυρή λαϊκή εντολή, να δουλέψουμε και πάλι σκληρά και αποτελεσματικά.
Το μέλλον μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το