Τοπικά

Ομιλία για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μηλεών

Στις 19 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο δράσεων για την «Ημέρα εορτασμού της ασφαλούς και δημιουργικής απασχόλησης στο διαδίκτυο», πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία στους μαθητές της Γ΄-Δ΄-Ε΄ & Στ ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μηλεών .
Επίτιμος προσκεκλημένος και ομιλητής ήταν ο κύριος Σκόνδρας Γεώργιος, αρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ευγενικός και απόλυτα επικοινωνιακός παρουσίασε με εξαίρετο τρόπο όλους τους κινδύνους που «παραμονεύουν» από την κακή χρήση του διαδικτύου. Οι μαθητές απορροφημένοι από την παρουσίαση, παρόλο που διήρκησε αρκετή ώρα, απόλυτα ευχαριστημένοι από όσα άκουσαν και λύνοντας πολλές απορίες, ζήτησαν εκ νέου συνάντηση με τον κύριο Σκόνδρα, για περαιτέρω βιωματική δράση, η οποία θα πλαισιωθεί με τη συμμετοχή και των γονέων.
Οι γονείς δέχτηκαν με χαρά μια ενημέρωση για μετά το Πάσχα, ύστερα από τις αφηγήσεις των μαθητών και όσων αποκόμισαν. Θεωρούμε πολύ θετικό, άνθρωποι της αστυνομίας, να παρουσιάζουν με τόσο ευέλικτο, αλλά εύστοχο τρόπο τις «παγίδες» του διαδικτύου. Η συνεργασία μας παραμένει ενεργή και θα επισφραγιστεί με μια ακόμη εποικοδομητική συνάντηση στο μέλλον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το