Πολιτισμός

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής «…Κι όμως ανθίζει» στον Χώρο Τέχνης «δ.»

Έκθεση ζωγραφικής 16 ζωγράφων με τον υπαινικτικά ευρηματικό τίτλο «…Κι όμως ανθίζει» θα λειτουργήσει στον Χώρο Τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) στον Βόλο από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και από τις 7 το απόγευμα, καθώς λόγω των ειδικών συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια. Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων για την πανδημία μέτρων ασφαλείας ο Χώρος Τέχνης «δ.» μετά την
αναγκαστική «εικαστική σιωπή» επανέρχεται με μια διαφορετικής σημειολογίας παρουσίαση έργων με εμφανή την παρουσία διαφορετικότητας και με κοινή βάση την εμφατική δημιουργική γραφή ως ζωή που υπάρχει και ζωντάνια που οφείλει η τέχνη να εγείρει με τη θέασή της.
Ζωγράφοι που έδωσαν δυναμικά το «παρών» και ζωγράφοι που έφυγαν από τη ζωή, καλλιτέχνες που ζουν στον Βόλο και εκτός ορίων της πόλης και της χώρας, δημιουργοί πολλών αισθητηριακών ταχυτήτων συνθέτουν ένα οξύμωρο αρμονικό
σύνολο για την αρχή μιας άλλης εποχής.
Πρόκειται για τους ζωγράφους: Αριστομένη Αγγελόπουλο, Τάσο Αριδά, Ευρυδίκη Αρκουδογιάννη, Αστέρη Γκέκα, Παλαιολόγο Θεολόγου, Κατερίνα Κασσαβέτη, Μελίτα Κοντογιάννη, Θανάση Λάλα, Μιχάλη Μανουσάκη, Βούλα Πριοβόλου, Κατερίνα Σαμαρά, Ελευθερία Στόικου, Ιωάννα Τερλίδου, Απόστολο Φλέγγα, Στέφανο Χανδέλη, Αλέξανδρο Ψυχούλη.
Η έκθεση έργων των 16 καλλιτεχνών με τίτλο «…Κι όμως ανθίζει» που αποτελεί την πρώτη για τη νέα χρονιά, θα λειτουργεί Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 11.00 – 14.30, Κυριακή, Δευτέρα κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το