Τοπικά

Ομάδα ανέλαβε την προετοιμασία του Καρναβαλιού Ευξεινούπολης

Στην Ευξεινούπολη «τρέχουν» για το καρναβάλι… και δημιούργησαν ομάδα, η οποία θα προετοιμάσει μια μεγάλη εκδήλωση.
Πριν από πολλά χρόνια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης ανέλαβε να δώσει σύγχρονη μορφή στο παραδοσιακό καρναβάλι της περιοχής. Από τότε, δόθηκε έμφαση στην παράδοση, στη σάτιρα, στη δημιουργικότητα και οδήγησαν τα «βήματα» του καρναβαλιού στο σήμερα.
Στην πορεία αυτή βοηθός και συμπαραστάτης είναι πάντα ένας μεγάλος αριθμός χορηγών και συμμετεχόντων, που ενισχύει, ενθαρρύνει και συμπορεύεται με τον Σύλλογο.
Φέτος για πρώτη φορά, συνδιοργανώτρια του καρναβαλιού είναι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

«Το χωριό μας, με τον πολυπολιτισμικό του χαρακτήρα και με ζωή κάτι παραπάνω από 100 χρόνων, σε δύο μεγάλες γιορτές αναδεικνύει τη ζωντάνια και τη συλλογικότητά του. Η μια γιορτή είναι ο Δεκαπενταύγουστος και η άλλη το ιστορικό καρναβάλι μας», τόνισε η πρόεδρος κ. Χρύσα Μαρδάκη
Για τον σκοπό αυτό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης, αναλαμβάνοντας το καθήκον της διεξαγωγής κάθε χρόνο της μεγάλης αυτής γιορτής, δημιούργησε πριν από λίγες μέρες, την Ομάδα Ευξεινουπολίτικου Καρναβαλιού, με πρόεδρο τον Αντώνη Μηλιώνη και με σύνθεση: Δημήτρης Καραντζιάς, αντιπρόεδρος, Αλέξανδρος Γαλατσίδας, ταμίας, Γιάννα Χαλεπλή, γραμματέας, έφορος στολών, Βασίλης Μπουρλής, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Θανάσης Αντωνιάδης, υπεύθυνος εργοταξίου, Γιώργος Τσιάτσος, συνεργάτης εργοταξίου, Κωνσταντίνος Μηλιώνης, συνεργάτης εργοταξίου, Δημήτρης Στεφανής, υπεύθυνος πληρωμάτων, Κώστας Αναστασόπουλος, υπεύθυνος αρμάτων, Τάκης Παυλίδης υπεύθυνος παρέλασης και μέλη: Χρύσα Μαρδάκη, Λένα Μπελεγρίνη και Σίσσυ Ζαχαροπούλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το