Αθλητισμός

Ολυμπιακός Β.: Ένας χρόνος χωρίς επίσημα παιχνίδια

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός στη Φούτμπολ Λιγκ, όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αντιμετωπίσει στις 8/3/2020 τον Διαγόρα Ρόδου στη Νεάπολη από τον οποίο είχαν ηττηθεί με 1-0.

Ένα χρόνο μετά οι ομάδες της κατηγορίας προσπαθούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα και με προϋποθέσεις θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ στις 28 Μαρτίου.

Το πρόβλημα που είχε προκύψει με τις επτά ομάδες που βρίσκονται στις περιοχές αυξημένου κινδύνου, λύθηκε. Αρχικά υπήρχε απαγορευτικό στο να προπονηθούν, το οποίο ξεπεράστηκε με τη νέα ΚΥΑ στου περασμένου Σαββάτου.

Οι  ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ περιμένουν να ξεκαθαρίσει και το θέμα των εσόδων που θα έχουν  οι ΠΑΕ, προκειμένου να είναι βιώσιμες. Γιατί αν υπάρχουν μόνο έξοδα και μηδενικά έσοδα, με μαθηματική ακρίβεια θα βουλιάξουν οικονομικά.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 20 ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ θα λάβουν χρήματα από την ΕΡΤ, έναντι του ποσού που αντιστοιχεί στη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας. Παράλληλα, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η ΚΥΑ για το ποσοστό των εσόδων που θα λαμβάνουν από το στοίχημα οι ελληνικές ομάδες.

Στο μεταξύ, τηλεδιάσκεψη  πραγματοποιείται  σήμερα στη Φούτμπολ Λιγκ, μετά τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και διάφορα θέματα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το