Αθλητισμός

Ολυμπιακός Β.: Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά με τον Αστέρα

Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (3 μ.μ.) στο γήπεδο του Ριζομύλου τον τοπικό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν τον Αστέρα και ετοιμάζονται να τον αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα. Θυμούνται ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα του Ριζομύλου τους είχε δυσκολέψει αρκετά, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν τελικά με 2-1. Ωστόσο, η ομάδα του Βόλου σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο στο αυριανό ματς, με το κίνητρο του να διατηρηθεί στην 1η θέση να είναι πολύ μεγάλο.

Επιπλέον, σίγουρα υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα δύο συγκροτήματα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς και απολογισμό 14 νίκες, μία ισοπαλία, μία ήττα, ενώ ο Αστέρας είναι 7ος με 24 πόντους και επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες, έξι ήττες. Επίσης, μακριά από την έδρα του ο Ολυμπιακός μετρά επτά νίκες και μία ήττα, ενώ ως γηπεδούχος ο Αστέρας έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε δύο φορές.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του και τον… 12ο παίκτη του που δεν είναι άλλο από τους φιλάθλους που τον ακολουθούν σε όποιο γήπεδο και αν παίζει. Ωστόσο, οφείλουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους σε κόσμια επίπεδα, όπως ζητεί και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το Σάββατο θα είμαστε μόνο για 90 λεπτά αντίπαλοι. Αιτούμαστε από όλους τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο να σταθούν αλληλέγγυοι στη συνεχιζόμενη κρίση που πλήττει την περιοχή και στα αιτήματα της ευρύτερης περιοχής.

Όλος ο οργανισμός, από τους παίκτες, μέχρι τους φιλάθλους μας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά και σε αυτή την προσπάθεια δεν περνάει απαρατήρητος και δεν περισσεύει κανείς, που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Να γίνει ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και εκείνος που θα αποδείξει στο γήπεδο ότι το θέλει περισσότερο».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα – Πού θα κάνετε την αίτηση

Άνοιξε το μεσημέρι της Πέμπτης η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός…

14 Μαρτίου 2024

Με βασικούς άξονες την ανάκαμψη της Θεσσαλίας, το ανθρώπινο δυναμικό, την εξωστρέφεια και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας η Ετήσια Συνέλευση μελών του ΣΘΕΒ

Με την παρουσία του Εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, του Πρέσβη…

14 Μαρτίου 2024

Οχτώ συλλήψεις από τις Λιμενικές Αρχές υπαγωγής 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ

Οχτώ άτομα συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο από τις Λιμενικές Αρχές υπαγωγής 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.: Ειδικότερα: - Ένα (01)…

14 Μαρτίου 2024

TikTok: Οι ΗΠΑ έκαναν ένα ακόμη βήμα προς την απαγόρευσή του

Οι ΗΠΑ έκαναν χθες, Τετάρτη, ένα ακόμη βήμα προς την απαγόρευση του TikTok, μετά την…

14 Μαρτίου 2024

Yποστηρικτική Υπηρεσία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την προώθηση και πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων

H Περιφέρεια Θεσσαλίας, επιδιώκοντας την ανάπτυξη και ανάδειξη της πρωτογενούς της παραγωγής και έχοντας ως…

14 Μαρτίου 2024

Η “Ανδρομάχη” μέσα από κειμενικές αναφορές στο Γυμνάσιο -Λ.Τ.Ευξεινούπολης

Τη Δευτέρα 04/03/24 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης επισκέφτηκε το Γ/σιο Λ.Τ. Ευξεινούπολης και παρουσίασε την…

14 Μαρτίου 2024