Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν θέλουμε καμία σχέση με τον Δήμο Βόλου- Στέρησε από την ομάδα ακόμα και την φυσική της έδρα

Με ειρωνείες και ύβρεις επιτέθηκε ο δήμος Βόλου στους βουλευτές του ΣΤΡΙΖΑ και τα στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου για την επίσκεψή τους στον υπουργό Αθλητισμού.΄Ο Ολυμπιακός απάντησε στον Δήμο πως ουδεμία σχέση έχει ομάδα μαζί τους και δεν θέλει να έχει από τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται:

Για ακόμη μία φορά βιάστηκαν οι επαγγελματίες συγγραφείς ανακοινώσεων σε βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να εκδώσουν αναίτια και απρόκλητα ένα ηθικοπλαστικό πόνημα για την εκπαίδευση των νέων.
Αυτή τη φορά χαρακτήρισαν τσούρμο, αποτυχημένους, ανύπαρκτους, ιδιοτελείς, κουτοπόνηρους, τυχοδιώκτες, αχταρμά και φυσικά απατεώνες τα μέλη του ΔΣ που επισκέφθηκαν στην Αθήνα τον υφυπουργό Αθλητισμού για να του εκθέσουν μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.
Φυσικά απορούμε από πού αντλούν αυτές τις πληροφορίες , μιάw και δεν είχαμε την τιμή να συναναστραφούμε τουλάχιστον κοινωνικά μαζί τους.
Πέρα από το κολάσιμο των χαρακτηρισμών που να ευχαριστούν τον Θεό ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι να κατοικοεδρεύουμε στα Δικαστήρια τους απαντάμε επί της ουσίας.
O ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 είναι ένας ιστορικός αθλητικός Σύλλογος του Βόλου με βαθιές ρίζες στη κοινωνία και ως εκ τούτου ένα μέγεθος για τη πόλη αυτή και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται από τους θεσμικούς φορείς του αθλητισμού , ένας εκ των οποίων ανταποκρίθηκε στην αίτηση μας και εστίασε στις αγωνίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός συνολικά σε όλα τα τμήματα του και στο ποδόσφαιρο φυσικά , που το μοναδικό πρόβλημα του , με υπαιτιότητα του Δήμου , είναι ότι δεν έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την φυσική του έδρα ακόμη και για έναν Αγιασμό.
Αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Δήμου , ανάγονται στις ανασφάλειες αυτών που αντιμάχονται στα λόγια το σύστημα και στις πράξεις φέρονται «βασιλικότεροι του βασιλέως» και τα αντιμετωπίζουμε με κατανόηση.
Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε να βγάλουμε και καμιά ανακοίνωση , ως προσφιλής μαζί με τις μηνύσεις αντισυστημική συνήθεια .
Το έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν σε ανάλογες απαξιωτικές ανακοινώσεις , δυστυχώς για σας ,
1. Μπορούμε να πάμε και παρακάτω από τη Λαμία
2. Δεν δίνουμε σε κανέναν σας διαπιστευτήρια , περπατάμε στη πόλη με το κεφάλι ψηλά. Δεν μας κρατά κανείς και για τίποτε .
3.Δεν ζητάμε από κανέναν την άδεια για να εκπροσωπήσουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ που τα εκατοντάδες μέλη του μας έχουν κάνει την τιμή να τα εκπροσωπούμε.
4. Ο όρος παράγοντας με την έννοια που του δίνουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης δεν μας εκφράζει σε καμιά περίπτωση και τους τον χαρίζουμε.
Εν κατακλείδι , θα κάνουμε όποιες συναντήσεις θέλουμε , θα μιλάμε με όποιον θέλουμε και έχει ευήκοα ώτα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα το επικοινωνούμε στα μέλη μας και στους χιλιάδες φιλάθλους μας που είναι και οι μοναδικοί κριτές του έργου μας.
Στο μόνο σημείο που θα συμφωνήσουμε με τους συντάκτες της ανακοίνωσης είναι ότι οι φορολογικές μας δηλώσεις που περιλαμβάνουν ποσά προερχόμενα από τον καθημερινό μας μόχθο πραγματικά δεν μας δίνουν την δυνατότητα να κτίσουμε μία πολυκατοικία, ένα περίπτερο ή έστω μία απλή παράγκα.

Υστ. Και ας μην ξεχνούν οι συντάκτες της ανακοίνωσης ότι αυτοί οι άνθρωποι που λοιδορούνται και κατασυκοφαντούνται συνέχεια από τα γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης είναι οι ίδιοι που μαζί με τον υπέροχο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ανέστησαν την ποδοσφαιρική ομάδα από τον «ξαφνικό θάνατο» που της επιβλήθηκε και την οδηγούν σε ανώτερη κατηγορία εκεί που η ιστορία της επιτάσσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το