Τοπικά

Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου. Πρόκειται για ένα έργο συνολικής δαπάνης 74.280,00 € το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου και δόθηκε προς χρήση.
Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης – κατασκευής οδών, με επιμέρους μήκους 125μ. + 135μ. και 60μ. με αντίστοιχα πλάτη 12,00μ. και 7,00 μ. εντός οικισμού και έχουν πρόσωπο μπροστά από το Σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑΛ στο Βελεστίνο Δήμου Ρήγα Φεραίου.


Οι οδοί – χωματόδρομοι αυτοί είχαν σχετικά μεγάλη κλίση με αποτέλεσμα να υποσκάπτονται και να καταστρέφονται σε κάθε έντονη βροχόπτωση, ενώ είχαν υποστεί αρκετή βλάβη με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πρόσβαση των μαθητών.


Πλέον ,με το έργο της ασφαλτόστρωσης τα όποια προβλήματα κατολισθήσεων και υποσκαφής αντιμετωπίστηκαν και οι μαθητές θα μπορούν να οδηγηθούν χωρίς πρόβλημα στο Σχολείο.
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρος Χατζής , μετά την ολοκλήρωση του έργου δήλωσε σχετικά: « Ολοκληρώσαμε ένα έργο, αυτό της ασφαλτόστρωσης, που θα λύσει το πρόβλημα κίνησης στη μαθητική κοινότητα του ΕΠΑΛ Βελεστίνου ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Η συγκεκριμένη περιοχή και οι δρόμοι της αντιμετώπιζαν πρόβλημα και η δημοτική αρχή σχεδίασε και υλοποίησε το έργο ώστε οι συνδημότες μας και κυρίως η μαθητιούσα νεολαία να κινούνται στο εξής χωρίς πρόβλημα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το