Τοπικά

Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη

Με την ευλογία του  Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Χριστού Βόλου πρωτοπόρησε για ακόμη μια φορά, πραγματοποιώντας μια «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση», στον Πολυχώρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Ο Μικρός Παράδεισος».
Στο ευχάριστο ημερήσιο πρόγραμμα των 40 περίπου παιδιών που συμμετείχαν, Καθηγητές Ρομποτικής, Αγιογραφίας και Μουσικής, προσέφεραν την «ειδίκευση στην τεχνολογία», «την καλλιτεχνική πινελιά» και την «ευχάριστη μουσική νότα», αντίστοιχα.

Οι ευφάνταστες κατασκευές, τα λαχταριστά πρωινά γεύματα, τα διασκεδαστικά παιχνίδια και οι ζεστές αγκαλιές, ήταν οι παράγοντες που έκαναν την «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση», ένα κυριολεκτικά «παραδεισένιο τριήμερο».
Η τελευταία ημέρα του τριημέρου ολοκληρώθηκε με μια σύντομη παράσταση που έδωσαν οι μικροί μας κατασκηνωτές με την παρουσία των γονέων τους, τους οποίους ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Δαμασκηνός Κιαμέτης ευχαρίστησε θερμά, για την εμπιστοσύνη και σε αυτή την πρωτοβουλία του Ιερού Ναού και ανακοίνωσε την συνέχιση της προσπάθειας για το τριήμερο μετά την Πρωτοχρονιά καθώς και για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα του 2020.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το