Οικονομία

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με τον Θύμιο Κυριακόπουλο

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον κ. Θύμιο Κυριακόπουλο, Ανώτερο Γενικό Διευθυντή και Chief Risk Officer (CRO).
Ο κ. Κυριακόπουλος προσέφερε συνολικά σημαντικό έργο και συνέβαλε καθοριστικά, τα τρία τελευταία χρόνια, στη διαμόρφωση των προγραμμάτων μετασχηματισμού της Τράπεζας.

Μεταξύ άλλων, η συμβολή του κ. Κυριακόπουλου ήταν εξαιρετικά σημαντική στην επιτυχημένη εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου Agenda 2020, η υλοποίηση του οποίου συνεισέφερε στην ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης και στην επιστροφή στην κερδοφορία, στην αναμόρφωση του πλαισίου εταιρικής διακυβέρνησης και ελεγκτικών διαδικασιών, καθώς και της θέσπισης των Αξιών που διέπουν σήμερα την εταιρική κουλτούρα της Τράπεζας.

Ο κ. Κυριακόπουλος ως Πρόεδρος των ανώτατων επιτροπών πιστοδοτήσεων και αναδιαρθρώσεων, συνέβαλε τα μέγιστα στην τροποποίηση των κανονισμών λειτουργίας των επιτροπών για την βέλτιστη διαχείριση κεφαλαίων και ρευστότητας της Τράπεζας.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστος Μεγάλου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Θ. Κυριακόπουλο, ο οποίος διετέλεσε στενός συνεργάτης μου κατά τη διάρκεια των κρίσιμων τριών τελευταίων ετών, για τις εξαίρετες υπηρεσίες που προσέφερε στον Όμιλο, και για την σημαντική συνεισφορά του στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων που είχαν τεθεί. Εύχομαι κάθε επιτυχία για το μέλλον».

Η Διοίκηση της Τράπεζας και το Διοικητικό Συμβούλιο τον ευχαριστούν θερμά για τις υπηρεσίες του, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το