Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Νίκης με τον Πανόπουλο

Παρελθόν είναι για τη Νίκη ο Βασίλης Πανόπουλος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το πόστο του τιμ μάνατζερ, γεγονός που ανακοίνωσε επίσημα η βολιώτικη ΠΑΕ με την εξής ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον, μέχρι πρότινος, τιμ μάνατζέρ της, Βασίλη Πανόπουλο. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας, κατά την περίοδο της συνεργασίας μας, και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στον προσωπικό και επαγγελματικό του βίο».

Από την πλευρά του ο κ. Πανόπουλος ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Βενέτη για τη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα. Το ίδιο έκανε και για το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πανόπουλου: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, κι εκεί που θέλεις να προσφέρεις και να συμβάλλεις στο καλύτερο, κάποιοι λόγοι δεν σε αφήνουν να το κάνεις. Οπότε ένας κύκλος κλείνει και τα παρακολουθείς από λίγο πιο μακριά, αλλά πάντα με το ίδιο ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ πολύ τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον Βασίλη Βενέτη, όλο το προπονητικό τιμ, όλους τους ποδοσφαιριστές, όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ, από τον φροντιστή μέχρι αυτούς που είναι στα γραφεία, όλους όσοι συνεργάστηκα και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν, αλλά ο φόρτος εργασίας δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω στο δύσκολο πόστο του γενικού αρχηγού της Νίκης. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αξίζει και να πετύχει τους στόχους της. Εις το επανιδείν…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το