Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του στίβου στα Χάνια – Νέα αγωνιστική εμφάνιση για τη Νίκη

Με την συμμετοχή 25 αθλητών κι αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», ολοκληρώθηκε το προπονητικό διήμερο στα Χάνια Πηλίου, με στόχο την διαφορετικότητα της προπόνησης σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον και την σύσφιξη των σχέσεων και της ομαδικότητας των αθλητών.
Η αποστολή, μετακινήθηκε με λεωφορείο με την συνοδεία των προπονητών: Παύλο Παρασκευόπουλο, Αποστόλη Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου και Νίκο Πασχάλη.


Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση στο όμορφο βουνό των Κενταύρων, καθώς και δραστηριότητες εντός του ξενοδοχείου ”Χάνι του Ζήση” που φιλοξένησε την αποστολή.
Στο πλευρό των αθλητών και προπονητών και τις δύο μέρες βρέθηκαν, ο έφορος του τμήματος στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γιώργος Τάκης κι ο υπεύθυνος οργάνωσης του τμήματος Χρόνης Βελέντζας, που παρουσίασαν στους αθλητές την νέα φετινή αγωνιστική τους εμφάνιση που θα φορούν σε όλους τους επίσημους αγώνες και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους.
Με την άψογη συμπεριφορά των αθλητών, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την υπομονετικότητα των προπονητών, αλλά και στη στήριξη των κ.κ. Τάκη και Βελέντζα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία μία ακόμη δραστηριότητα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το