Τοπικά

Ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν μαστογραφιών σε γυναίκες στον Βόλο

Ολοκληρώθηκε πάρα τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, η δράση χορήγησης δωρεάν μαστογραφιών σε γυναίκες του Βόλου στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.
Την δράση οργάνωσε το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και με την ευγενή χορηγία των ιδιωτών Ακτινολόγων του Βόλου. Η ανταπόκριση των γυναικών ήταν πολύ μεγάλη και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα όλες όσες κάλεσαν. Σκοπός ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για τις ωφέλειες της μαστογραφίας στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Ελπίζουμε σε επόμενη δράση να μπορέσουμε να καλύψουμε ακόμη περισσότερες γυναίκες.
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιώτες Ακτινολόγους της πόλης μας που προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς και με μεγάλη χαρά και βοήθησαν ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην ολοκλήρωση της δράσης και συγκεκριμένα τα ακτινοδιαγνωστικά κέντρα “Ιατρική Απεικόνιση” και “Υγεία” και τους ιδιώτες ακτινολόγους κα Αηδονίδου Γαρ, κο Γεωργακόπουλο Δημ., κο Οικονόμου Νικ. και κο Μουζόπουλο Δημ”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Το ΔΣ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας -Παράρτημα Βόλου εύχεται σε όλους το 2021 να είναι μια Καλή Χρονιά και μας φέρει υγεία και αγάπη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το