Τοπικά

Ολοκληρώθηκαν οι αισθητικές παρεμβάσεις της υπηρεσίας Πρασίνου στο Βόλο

prasino

Με δύο συνθέσεις του κηπουρού- καλλιτέχνη Γιάννη Κοντοπαναγιώτη στους Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας και Αγ. Νικολάου ολοκλήρωσε η Διεύθυνση Πρασίνου τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις διαμόρφωσης χώρων για το 2015.

Είχαν προηγηθεί η διακόσμηση των ιστών φωτισμού της παραλίας του Βόλου με ανθοφόρες συνθέσεις, οι «κούπες» στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με 2ας Νοεμβρίου, οι ανθοστήλες στο τρίγωνο Λαμπράκη, η διαμόρφωση των φυτοδοχείων στην οδό Λαρίσης και η παρέμβαση στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος.

prasino 1

Επίσης, οι εργασίες κλαδέματος είναι σε εξέλιξη και ήδη έχουν ολοκληρωθεί στη συνοικία της Νεάπολης, του Παλιού Λιμεναρχείου, του Τελωνείου, της Παραλίας, του Αγ. Κωνσταντίνου, και της Περιοχής του Αναύρου. Επίσης ολοκληρώθηκε το κλάδεμα στις σημαντικότερες οδικές αρτηρίες του Πολεοδομικού συγκροτήματος, (Ιάσονος, Δημητριάδος, Πολυμέρη, Αγ. Δημητρίου, Αναλήψεως, 2ας Νοεμβρίου, Γαλλίας, Περαιβού, Αλεξάνδρας, Ιωλκού), του κέντρου του Βόλου με την προοπτική διαμόρφωσης της κόμης των δέντρων σε καλλωπιστικά σχήματα, και η παρέμβαση κλαδέματος ψηλών και επικίνδυνων δέντρων στις οδούς Ζάχου και Καραμπατζάκη. Οι εργασίες κλαδέματος συνεχίζονται πάντα με την επίβλεψη γεωτεχνικών της Διεύθυνσης Πρασίνου και θα επεκταθούν στις υπόλοιπες συνοικίες της πόλης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το