Αθλητισμός

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Εθνική ενόψει Κύπρου

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό (21.45). Οι διεθνείς προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου, υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ και των συνεργατών του. Με εξαίρεση τον τραυματία Κώτσιρα (υπέστη θλάση και αποχώρησε από την Εθνική), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα ακολουθήσε η ομάδα στο παιχνίδι με την Κύπρο.

Σήμερα Τετάρτη στις 12.30 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού σταδίου ο Γκουστάβο Πογέτ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Κύπρο θα γίνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Πορταριάς.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 5.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνησης τη Κύπρου στο στάδιο.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της Εθνικής πιστοποιήθηκε με έναν ακόμη τρόπο. Μετά την προχθεσινή προπόνηση των διεθνών στην Πορταριά, όλα τα μέλη της αποστολής δείπνησαν σε εστιατόριο στην περιοχή του Βόλου. Την πρωτοβουλία πήραν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και ήρθαν να επιβεβαιώσουν τη συσπείρωση που υπάρχει στην ελληνική ομάδα μετά τις δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο σε Μπέλφαστ και Πρίστινα αντίστοιχα, αλλά και εν όψει των δύο εντός έδρας αγώνων που ακολουθούν στον Πανθεσσαλικό.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής συνεχίζεται, με την ανταπόκριση των φιλάθλων να είναι μεγάλη. Όπως αναφέρει η ΕΠΟ: «Αγοράστε μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά, το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική ομάδα, που θα παίξει για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος. Μπορείτε μπαίνοντας στο site της ΕΠΟ (epo.gr), να αγοράσετε ηλεκτρονικά εισιτήρια των δύο αγώνων.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Ενηλίκων: 20, 15, 10, 5 €. Παιδικό: 10 (για τις θύρες των 20 € στους ενήλικες), 7,5 (για 15 €) και 5 (για 10 €).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΣΘ έχει τοποθετήσει κιόσκι στον Άγιο Νικόλαο με όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους.

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε για το Σάββατο 11 Ιουνίου από τις 11:00-14:00 το ποδοσφαιρικό φεστιβάλ που διοργανώνει η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου.
Η εκδήλωση προσελκύει κορίτσια και αγόρια κάτω των δέκα ετών από τοπικές ακαδημίες, μαθήτριες και μαθητές δημοτικών σχολείων και, κυρίως, παιδιά που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Το ποδοσφαιρικό φεστιβάλ του Βόλου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ελεύθερο παιχνίδι σε γήπεδο μικρών διαστάσεων.

 

 

 

Share
Ετικέτες: εθνική

Πρόσφατα άρθρα

Ισραήλ: Αντιδράσεις μετά τη βράβευση της φωτογραφίας της δολοφονημένης Σάνι Λουκ

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει η βράβευση της φωτογραφίας της νεαρής Σάνι Λουκ που δολοφονήθηκε από τη…

29 Μαρτίου 2024

Ισλανδία: Όταν το Βόρειο Σέλας συναντά τη λάβα – Απόκοσμες εικόνες

Ένα μαγικό υπερθέαμα, τ’ οποίο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, προσέφεραν το Βόρειο Σέλας και…

29 Μαρτίου 2024

«Αυτός είναι ο πιο όμορφος πρίγκιπας της Ευρώπης»

Ο κόσμος προχωρά, αλλάζει, αλλά για κάποιους ο θεσμός της βασιλείας έστω και για λόγους…

29 Μαρτίου 2024

Τσελέντης κατά Παπαδόπουλου για τον σεισμό στις Στροφάδες: Νισάφι πια με αυτόν τον συνταξιούχο φυσιογνώστη

Ο διπλός σεισμός που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/3) στην Ηλεία και η λανθασμένη…

29 Μαρτίου 2024

Χειμάρρα: Διορισμός νέου δημάρχου εν μέσω εντάσεων – Πυρ και μανία οι κάτοικοι κατά του νέου Περιφερειάρχη

Με εντάσεις ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Χειμάρρας κατά την οποία…

29 Μαρτίου 2024

«Πληγή» η υπογεννητικότητα – Απογοητευτικά τα στοιχεία για την Ελλάδα

Το μικρότερο αριθμό γεννήσεων, από την ημέρα που άρχισε να καταμετράται ο ελληνικός πληθυσμός είχε…

29 Μαρτίου 2024