Αθλητισμός

Ολοένα και καλύτερος ο Θησέας Αγριάς – Νέο φιλικό αύριο στην Ιτέα για τους «πράσινους»

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Θησέα για την φιλική επιτυχία επί της Ακρόπολης στο γήπεδο της Αγριάς και κυρίως για την εμφάνιση της ομάδας. Πάντως, αύριο Τετάρτη οι «πράσινοι» θα δώσουν ακόμη ένα τεστ, σαφώς πιο δυνατό αυτή τη φορά, καθώς θα μεταβούν στην Ιτέα για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αστέρα. Οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του Γιάννη Κακάλια.
Ολοένα και καλύτερος εμφανίζεται στα φιλικά του παιχνίδια ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Θησέας Αγριάς. Βέβαια, οι «πράσινοι» χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά στις τάξεις τους εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμοι.
Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε την Ακρόπολη σε φιλικό παιχνίδι ο Θησέας, με τον τεχνικό του Κώστα Παπαστεργίου να μένει ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του. Πολύ σημαντικό ήταν και το γεγονός της παρουσίας του Κώστα Οικονόμου, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο. Ο έμπειρος μέσος προερχόταν από τραυματισμό, αλλά τον ξεπέρασε και πλέον προπονείται κανονικά.
Λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο επόμενο τεστ του Θησέα που είναι πολύ πιο δυνατό. Και αυτό διότι ο αντίπαλος είναι ομάδα Γ’ Εθνικής, που πέρυσι έκανε εξαιρετική πορεία καταλαμβάνοντας την 3η θέση του 4ου ομίλου. Ο λόγος για τον Αστέρα Ιτέας, τον οποίο οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδό του αύριο Τετάρτη, στις 5.45 το απόγευμα.

Επίσης, για την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου κλείστηκε φιλικό με τον Φωκικό (ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο), ενώ είναι πιθανό να υπάρξει ένα ακόμη τεστ με αντίπαλο τη Νίκη.
Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του Γιάννη Κακάλια από τον Πανιώνιο. Ο ποδοσφαιριστής μετείχε στην προετοιμασία του Θησέα και έπεισε την τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να βοηθήσει. Η διοίκηση του συλλόγου της Αγριάς ευχαριστεί για τη συνεργασία τη διοίκηση του Πανιωνίου. Επίσης, ευχαριστεί τις διοικήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και του Πιερικού για την παραχώρηση του Δημήτρη Ζάχου και του Γιώργου Γαλανόπουλου αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίοι φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα του Θησέα στο φιλικό με την Ακρόπολη.
Τέλος, δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο λόγος για τους Γαρυφάλλου και Υφαντή. Ο πρώτος άρχισε ελαφρύ τροχάδην, αλλά μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο θα περάσει αρκετός καιρός. Όσο για τον δεύτερο έχει σταθεί τρομερά άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. Σε ένα μήνα θα χειρουργηθεί, οπότε η χρονιά για τον Κατερινιώτη παίκτη πρέπει να λογίζεται ως χαμένη.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Θησέα. Η διοίκηση έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19. Τώρα είναι η ώρα για ακόμη μια φορά να στηρίξεις έμπρακτα την ομάδα μας για να μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας μια παρουσία που θα κάνει περήφανους τους απανταχού Αγριώτες. Τηλ. επικοινωνίας: 6973213646 και 6948271749».

Share
Ετικέτες: ΑγριάΘΗΣΕΑΣΙτέα

Πρόσφατα άρθρα

Ποιος ο ρόλος του ηθοποιού στο κύκλωμα που έκλεβε οχήματα – Γνωστός ποδοσφαιριστής ανάμεσα στα θύματα

Ένα από τα… συνεργαζόμενα συνεργεία αυτοκινήτων και στενή σχέση με τον αρχηγό του κυκλώματος που…

14 Μαρτίου 2024

«12 χρονών συναίνεσε;» Σφοδρή αντίδραση Ντόρας Μπακογιάννη για την υπόθεση του Κολωνού

Σφοδρή ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη κατά της προκλητικής απόφασης της εισαγγελέως για την…

14 Μαρτίου 2024

Η τρίτη εκτόξευση του Starship ήταν και φαρμακερή – Χάθηκε ο πύραυλος, αλλά ο Elon Musk είναι ενθουσιασμένος

Ο πύραυλος Starship του Elon Musk της αμερικανικής εταιρείας SpaceX έκανε ένα τεράστιο άλμα προόδου…

14 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη χειριστής λέμβου στο Κεραμίδι με μαχαίρια και φαλτσέτα – Τράπηκε σε φυγή κι αντιστάθηκε στους λιμενικούς

Ένας 32χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) του Κεντρικού…

14 Μαρτίου 2024

Διάψευση μητέρας Γ. Γεωργιάδη: Δεν καταθέσαμε νέα μήνυση στον Ανακριτή Λάρισας

«Θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο δικηγόρο, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί…

14 Μαρτίου 2024

Στ. Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπονομεύει τη δημοκρατία

Στην εκδήλωση «Για Μια Άλλη Ευρώπη», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωπαϊκό…

14 Μαρτίου 2024