Πολιτισμός

«Όλα όσα αγαπήσαμε» από σήμερα στην Εξωραϊστική

Συνεχίζονται οι προβολές από τον θερινό κινηματογράφο «Εξωραϊστική». Ακολουθεί η ταινία «Όλα όσα αγαπήσαμε» σε σκηνοθεσία Νικόλ Γκαρσιά από σήμερα έως την Κυριακή 6 Αυγούστου.
Πέμπτη 3 Αυγούστου έως Κυριακή 6 Αυγούστου, ώρα προβολής 21.30, «Όλα όσα αγαπήσαμε» / Mal de Pierres / From the Land of the Moon (2016) – Γαλλικά. Διάρκεια 120 λεπτά, δραματική, γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Νικόλ Γκαρσιά με τους: Μαριόν Κοτιγιάρ, Λουί Γκαρέλ, Άλεξ Μπρεντεμίλ.

Υποψηφιότητες: Χρυσός Φοίνικας, Βραβείο της επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών, Μέγα Βραβείο Φεστιβάλ Καννών, Βραβείο Φεστιβάλ των Καννών Καλύτερου ηθοποιού, Βραβείο Γυναικείου ρόλου Φεστιβάλ Καννών, Βραβείο Φεστιβάλ των Καννών Καλύτερου σκηνοθέτη, Βραβείο Φεστιβάλ των Καννών Καλύτερου σεναρίου, Βραβείο Σεζάρ καλύτερης γυναίκας ηθοποιού, Βραβείο Σεζάρ καλύτερου σκηνοθέτη, Βραβείο Σεζάρ καλύτερης ταινίας, Βραβείο Σεζάρ Καλύτερης διεύθυνσης φωτογραφίας, Βραβείο Σεζάρ Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

Η Gabrielle (Μαριόν Κοτιγιάρ) κατάγεται από ένα μικρό χωριό στη Νότια Γαλλία, σε μία εποχή που το όνειρό της για αληθινή αγάπη λογαριάζεται από σκανδαλώδες έως και παρανοϊκό. Ενάντια στη θέλησή της, οι γονείς της, την παντρεύουν με τον Jose, έναν έντιμο και στοργικό, Ισπανό αγρότη. Όταν την στέλνουν στις Άλπεις για να θεραπευτεί από τις πέτρες που εμφάνισε στα νεφρά, γνωρίζει τον γοητευτικό Andre, έναν τραυματία βετεράνο του πολέμου της Ινδοκίνας, που αναζωπυρώνει το πάθος που έκρυβε μέσα της. Με αυτόν τον καινούριο έρωτα η Gabrielle λαχταράει να το σκάσει από τον γάμο της που την κρατάει φυλακισμένη. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της.
Η Μαριόν Κοτιγιάρ γίνεται ένα με την απελπισμένα παθιασμένη ηρωίδα σε αυτή την πειστική και συγκινητική ιστορία.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το