Αθλητισμός

Όλα για όλα ο Μαγνησιακός σήμερα κόντρα στην ΑΕ Κιλελέρ

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στο «Παντελής Μαγουλάς». Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Μαγνησιακός θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Κιλελέρ. Η έναρξη ορίστηκε για τις 5 το απόγευμα με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θεσσαλίας να θέλουν μόνο τη νίκη.

Την περασμένη Κυριακή ο Μαγνησιακός υποχρεώθηκε σε ήττα στην Καρδίτσα από τον τοπικό Αστέρα σε ένα παιχνίδι όπου το ποδόσφαιρο πήγε πολλά χρόνια πίσω με διάφορες συμπεριφορές τις οποίες ανέχθηκε ο άπειρος διαιτητής. Το αποτέλεσμα αυτό αποτέλεσε βαθμολογικό πισωγύρισμα για τους «κυανόλευκους» και έτσι η νίκη απέναντι στην Α.Ε. Κιλελέρ αποτελεί μονόδρομο γι’ αυτούς.
Αν κατακτήσει το «τρίποντο» ο Μαγνησιακός θα πιάσει στους εννέα πόντους την σημερινή του αντίπαλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψει και τετραπλή ισοβαθμία, αφού στους εννέα βαθμούς θα είναι σίγουρα ο Αστέρας Καρδίτσας που θα πάρει στα «χαρτιά» το ματς με την ΕΠΣ Γρεβενών, ενώ μπορεί να τους φτάσει και ο Εορδαϊκός αν κερδίσει στην Καλαμπάκα τα Μετέωρα. Πάντως, το μόνο σίγουρο της σημερινής ημέρας είναι ότι ο Αστέρας Σταυρού θα μείνει στους επτά βαθμούς, καθώς θα κάνει το ρεπό του.
Πάντως, η σημερινή αποστολή του Μαγνησιακού μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς η Α.Ε. Κιλελέρ έχει εντυπωσιάσει με τη φετινή της πορεία. Στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας έκανε… περίπατο με 85 βαθμούς, αφήνοντας τον δεύτερο Αχιλλέα Φαρσάλων στους 71. Σε 30 ματς είχε 28 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ τα τέρματά της ήταν 100-11. Όμως και στα μπαράζ έχει κάνει ιδανική αρχή. Μετά το ρεπό της πρεμιέρας, νίκησε εντός 4-0 τα Μετέωρα, πήρε το ξεκούραστο «τρίποντο» με την ΕΠΣ Γρεβενών και την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε 2-0 του Εορδαϊκού στην Πτολεμαΐδα.
Βέβαια και οι αριθμοί του Μαγνησιακού τη φετινή σεζόν δεν απέχουν πολύ. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» ίσως είναι περισσότερο «μπαρουτοκαπνισμένοι» μια και ο τίτλος στην ΕΠΣ Θεσσαλίας παιζόταν μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Θυμίζουμε ότι με 69 βαθμούς αναδείχθηκαν πρωταθλητές -με την δεύτερη Αγία Άννα να έχει 68- έχοντας σε 26 ματς 22 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ τα γκολ τους ήταν 85-20.
Στα μπαράζ ξεκίνησαν με το 3-0 α.α. επί της ΕΠΣ Γρεβενών. Ακολούθησε το ρεπό, η νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Σταυρού και η ήττα στην Καρδίτσα από τον Αστέρα με 3-2, έστω και με τον τρόπο που αυτή ήρθε.
Πάντως, στο στρατόπεδο του Μαγνησιακού έχουν αφήσει πίσω αυτό το αποτέλεσμα και εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη στο σημερινό ματς που θα τους βάλει για τα καλά σε τροχιά ανόδου. Ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου δήλωσε σχετικά στη «Θ»: «Χωρίς αμφιβολία είναι επιτακτική η ανάγκη να κερδίσουμε την Α.Ε. Κιλελέρ. Δεν σκεφτόμαστε το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά αυτό που είναι μπροστά μας για το οποίο είμαστε ψυχολογικά και σωματικά έτοιμοι, γνωρίζοντας ότι πάμε μόνο για ένα αποτέλεσμα.
Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, αλλά το έχουμε ξαναπεί ότι αυτός ο όμιλος είναι εξαιρετικά ισορροπημένος. Ένα ματς μπορεί να κριθεί σε μία μικρή λεπτομέρεια, κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, δίχως να ξεφύγουμε από το πλάνο μας».
Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι πάνοπλος για τον σημερινό αγώνα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Σπύρος Βρονταράς, Βαγγέλης Ράπτης, Νίκος Γρηγοριάδης (τερματοφύλακες), Άγγελος Βέρτζος, Δημήτρης Σιάτρας, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Αλέξανδρος Σιώμος, Σταύρος Βουρδάκης, Γιώργος Λούρος, Ηλίας Βλάχος, Στέργιος Ψιάνος, Περικλής Χριστίδης, Γρηγόρης Τρίμης, Γιάννης Κέκιας, Αποστόλης Λάμπος, Γιώργος Κρανιάς, Ευθύμης Ζαρκαδής, Ματέο Λουκάι, Ανδρέας Ξιώνης, Δημήτρης Καρμαγάλος, Αποστόλης Ροδίτης, Γιώργος Ζέρβας, Βασίλης Τσαπέρος.
* Ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου της ΕΠΣ Μακεδονίας θα διευθύνει τη συνάντηση στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Βοηθοί του από την ίδια Ένωση θα είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο Νίκος Τυριακίδης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Κάλεσμα της διοίκησης
Στον πρώτο αγώνα έδρας η παρουσία των φίλων του Μαγνησιακού και γενικότερα του βολιώτικου ποδοσφαίρου ήταν εντυπωσιακή στις κερκίδες της θρυλικής «κλούβας». Η στήριξη στους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θεσσαλίας ήταν μεγάλη και όπως είναι λογικό όλοι στην ομάδα θέλουν και σήμερα ανάλογη εικόνα.
Μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης του Βόλου, αλλά και όλου του νομού, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας για άνοδο στη Γ’ Εθνική. Την Τετάρτη 31/5 και ώρα 17.00 στο ιστορικό γήπεδο της Νίκης, «Π. Μαγουλάς» ο Μαγνησιακός υποδέχεται την Α.Ε. Κιλελέρ στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Σας περιμένουμε…».

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο των μπαράζ είναι το εξής:
Μετέωρα-Εορδαϊκός, Μαγνησιακός-Α.Ε. Κιλελέρ, ΕΠΣ Γρεβενών-Αστέρας Καρδ. 0-3 α.α. Ρεπό: Αστέρας Σταυρού.

Η βαθμολογία
(4η αγωνιστική)
1. Α.Ε. Κιλελέρ 9-0 9
2. Αστέρας Στ. 5-1 7
3. Μαγνησιακός 6-3 6
4. Εορδαϊκός 5-2 6
5. Αστέρας Καρδ. 5-6 6
6. Μετέωρα 0-6 1
7. ΕΠΣ Γρεβενών – –
* Ρεπό έκαναν οι Α.Ε. Κιλελέρ, Μαγνησιακός, Εορδαϊκός, Μετέωρα.

Share
Ετικέτες: Μαγνησιακός

Πρόσφατα άρθρα

Τρόμος στη Νότια Αφρική: «Γοργόνα» κινδύνεψε να πνιγεί μέσα σε δεξαμενή – Κόλλησε η ουρά στον πυθμένα

Τρομακτικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που η ουρά μιας επαγγελματία γοργόνας στη Νότια Αφρική κολλάει…

1 Δεκεμβρίου 2023

Αθλήτρια του χόκεϊ επί πάγου έμεινε παράλυτη μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τον θανατηφόρο τραυματισμό του Άνταμ Τζόνσον – παγοπέδιλο αντιπάλου…

1 Δεκεμβρίου 2023

Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας το Αγία Άννα-Ολυμπιακός Β.

Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας το προγραμματισμένο για αύριο ματς Αγία Άννα-Ολυμπιακός Βόλου. Η ΕΠΣΘ κατέληξε…

1 Δεκεμβρίου 2023

Το σύνδρομο του «λευκού πνεύμονα»: Η μυστηριώδης πνευμονία εμφανίστηκε και σε χώρες της Ευρώπης και τις ΗΠΑ

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στην Κίνα, την Ευρώπη αλλά και την Αμερική καθώς τα…

1 Δεκεμβρίου 2023

Συνετρίβη ελικόπτερο σε δρόμο της Μαδρίτης – Δείτε βίντεο

Ελικόπτερο συνετρίβη σήμερα στον Περιφερειακό της Μαδρίτης, μετέδωσε το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Efe. Όπως μεταδίδει…

1 Δεκεμβρίου 2023

Άγριος καυγάς μεταξύ μαθητριών γυμνασίου: 3 κοπέλες επιτέθηκαν σε 14χρονη – Κατέγραφαν το συμβάν σε κινητό

Άγριος καυγάς μεταξύ ανήλικων μαθητριών σημειώθηκε την Πέμπτη, μετά από σχολική εκδρομή στο Ηράκλειο Κρήτης.…

1 Δεκεμβρίου 2023