Αθλητισμός

Οκτώ μετάλλια ο Αετός Αγριάς στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος

Στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών Κεντρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ). Σε αυτό συμμετείχε με επιτυχία ο Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Αγριάς «Ο Αετός», με αποστολή οκτώ αθλητών που κατέκτησαν ισάριθμα μετάλλια. Από αυτά, τρία ήταν χρυσά, τρία αργυρά και δύο χάλκινα στους αγώνες Kumite (αγώνες με αντίπαλο).
Αναλυτικά, χρυσά μετάλλια πήραν οι: Αμυγδαλιάς Δημήτριος στο Kumite Παίδων 9 Ετών -30 Kgr, Αμυγδαλιάς Αθανάσιος στο Kumite Παίδων 9 Ετών -25 Kgr, Καλαφατάκη Στυλιανή στο Kumite Νεανίδων 14-15 Ετών -54 Kgr.

Αργυρά κατέκτησαν οι: Μιχαήλ Δημήτριος στο Kumite Παίδων 10 Ετών -35 Kgr, Λούζι Ρουσάν στο Kumite Παίδων 10 Ετών -35 Kgr, Μπέτσος Γεώργιος στο Kumite Εφήβων 14-15 Ετών -63Kgr. Τέλος, χάλκινα πήραν οι: Σουμπάσι Γιονούς στο Kumite Παίδων 9 Ετών -30Kgr και Καλογερέας Έκτωρ στο Kumite Παίδων 10 Ετών – 35Kgr.
Ο Α.Σ. Καράτε Αγριάς «Ο Αετός», με σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου των αθλητών και την βελτίωσή τους στο Ολυμπιακό Καράτε, συμμετέχει δυναμικά σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε. Την εκπαίδευση και την προετοιμασία των αθλητών ανέλαβε η εκπαιδεύτρια Άστλι Διονυσία.
Το Δ.Σ. και οι εκπαιδευτές του Συλλόγου Άστλι Αλεξάντερ και Άστλι Διονυσία συγχαίρουν τους αθλητές για την αξιότιμη προσπάθεια τους και το ήθος, καθώς ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το