Αθλητισμός

Οικογενειακό κλίμα στη Νίκη εν αναμονή της τηλεδιάσκεψης για τη Φούτμπολ Λιγκ

Όπως συνέβη το Πάσχα έτσι και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς το πέρασαν μαζί διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη και ποδοσφαιριστές. Στελέχη της «κυανόλευκης» εταιρείας γευμάτισαν μαζί με τους ξένους παίκτες που έχουν μείνει στον Βόλο αποδεικνύοντας τους στενούς δεσμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας και εν αναμονή φυσικά της σημερινής τηλεδιάσκεψης.
Το ότι η Πρωτομαγιά φέτος έπεσε Παρασκευή ήταν ιδανικό για όσους εργάζονται. Κι αυτό γιατί έτσι τους δόθηκε η δυνατότητα να μη δουλέψουν για ένα τριήμερο, το οποίο πέρασαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Άλλωστε τα περιοριστικά μέτρα λήγουν σήμερα Δευτέρα και η ψυχολογία σε όλους είναι ανεβασμένη.

Από το κλίμα αυτό δεν αποτέλεσε εξαίρεση η Νίκη, η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι «δεμένη» οικογένεια και σαν οικογένεια πέρασε αυτές τις ημέρες. Μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη το… τσίκνισαν μαζί με τους ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παραμένουν στην πόλη μας. Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και τις ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα.
Τώρα με αφορμή και τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, αλλά και με την ευκαιρία του τριημέρου γενικότερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βασίλης Βενέτης και ο τεχνικός διευθυντής Ρήγας Στύλας γευμάτισαν μαζί με τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη δική τους οικογένεια. Ο λόγος για τους Χορδάν Ντομίνγκεθ, Σεμπαστιάν Καμπαγέρο και Μαρτίν Μπαταγίνι. Έτσι τους απέδειξαν ότι μπορεί τα αγαπημένα τους πρόσωπα να βρίσκονται σε Ισπανία και Αργεντινή, αλλά στην Ελλάδα και στον Βόλο δεν πρέπει να αισθάνονται μόνοι.
Επομένως σε μία ακόμη ιδιαίτερη συγκυρία η ΠΑΕ Νίκη έδειξε ότι στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να επιλύσει όποιο πρόβλημα προκύπτει. Άλλωστε διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και η αλληλεγγύη θεωρείται πιο πολύτιμη από ποτέ.

Την ίδια στιγμή άπαντες στη Νίκη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους συλλόγους της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ και στην οποία αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος. Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει σήμερα Δευτέρα και τα αποτελέσματα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο μεταξύ μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε η ΠΑΕ Νίκη, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στους κατόχους το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας για τον αγώνα που δεν έχει διεξαχθεί ακόμη, αλλά φαντάζει πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί εξαιτίας της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που εμπιστεύτηκαν την φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ότι από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου παρουσία φιλάθλων, έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:
α. Να τους επιστραφεί το σχετικό αντίτιμο (1/13) με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής τους. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση «[email protected]» με θέμα «Εισιτήρια διαρκείας 2019-20», στο οποίο να αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο τους, το ΑΜΚΑ και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να γίνει η επιστροφή. Εναλλακτικά, θα μπορέσουν να δώσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όταν τα γραφεία επιστρέψουν σε λειτουργία για το κοινό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).
β. Να αιτηθούν τη σχετική επιστροφή κατά την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 (οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν προσεχώς).
Ελπίζουμε να είστε και να παραμείνετε όλοι υγιείς και να σας δούμε, το συντομότερο δυνατό, από κοντά σε ένα παιχνίδι της Νίκης μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το