Τοπικά

Οικογενειακό δράμα σε χωριό έξω από τη Λάρισα – Ζουν σε άθλιες συνθήκες, αβοήθητοι από την πολιτεία

Το δικό τους Γολγοθά βιώνουν τα τελευταία χρόνια δύο αδέλφια σε χωριό έξω από τη Λάρισα. Άγνωστο γιατί και πως, πλέον τα δύο αδέλφια ζουν κάτι από άθλιες συνθήκες υγιεινής σε ένα σπίτι που περισσότερο θυμίζει «χωματερή».
Η ιστορία τους έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις αρχές, με το τελευταίο επεισόδιο να καταγράφεται σήμερα το πρωί, όταν η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από γείτονα, για έναν άνδρα που καλούσε σε βοήθεια μέσα στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να έρχονται για μία ακόμη φορά μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα, βρίσκοντας τον 63χρονο άντρα – ένα εκ των δύο αδελφών – πεσμένο στο πάτωμα. Ο άντρας φέρεται να βρισκόταν εκεί για αρκετό διάστημα, ενώ ήταν νηστικός για ημέρες.
Αν και για την τραγική αυτή ιστορία είναι γνώστες άπαντες στο χωριό, αλλά και στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το δράμα εξακολουθεί να υφίσταται καθώς δεν έχει επιληφθεί ακόμη κάποιος αρμόδιος φορέας πρόνοιας από την πολιτεία, όπως σημείωνε στο onlarissa.gr διασώστης του ΕΚΑΒ που κατά το παρελθόν έχει κληθεί να αντιμετωπίσει το ίδιο περιστατικό.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το