Αθλητισμός

«Οικογένεια» το μπάσκετ της Νίκης – Σε ζεστή ατμόσφαιρα παρουσιάστηκαν ρόστερ, εμφανίσεις και χορηγοί

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία πολλών φίλων της Νίκης παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο ΚΧ 1948 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, που την Κυριακή θα ριχθεί στη μάχη της Β’ Εθνικής. Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος τίμησε επιφανείς Νικιώτες, αλλά και τους χορηγούς.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της Νίκης Αναστασία Φύσσα, που διάβασε χαιρετισμούς της υφυπουργού εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη και του προέδρου του ΓΣΒ «Η Νίκη» Στέργιου Φάτση, που δεν παρευρέθηκαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Κουτίνας και Φρουσκλιάς με τις νέες εμφανίσεις

Κύριος ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουντζόγλου που μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι η τέταρτη χρονιά που είμαστε στη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ και έχουμε καθιερώσει αυτή την εκδήλωση της παρουσίασης φανέλας και ρόστερ. Είναι μία εκδήλωση που πρέπει να κάνει κάθε σωματείο διότι ανεβάζει το κύρος του. Η προσπάθειά μας έχει ευοδωθεί με επιτυχία και επιτυχία δεν είναι να ανεβείς, αλλά να σταθεροποιηθείς σε υψηλό επίπεδο. Καταφέραμε κάτι καλό και δύσκολο. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που μας βοηθούν στην προσπάθειά μας. Το ότι μας στηρίζουν είναι αναγνώριση προς όλη τη Δ.Ε. ότι κάτι καλό έχουμε δημιουργήσει. Θεωρώ ότι με η συνδρομή των τοπικών επιχειρήσεων θα πάμε ψηλότερα.

Θέλω να πω κάτι ακόμη. Επειδή δουλεύουμε ακατάπαυστα, κάνω μία έκκληση για τον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα, να έλθει κοντά μας και να προσφέρει τη βοήθειά του. Δεν μιλώ για οικονομική βοήθεια, αλλά για το πιο μικρό πράγμα, όπως τη μεταφορά των νερών. Για τα οικονομικά έχουμε φροντίσει. Θέλουμε εθελοντές να μας στηρίξουν για να έχουμε διάρκεια σε αυτό που κάνουμε. Αν δεν πλαισιωθούμε από αυτόν τον κόσμο, από παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν μία προσπάθεια με τόσο υγεία, τότε η ημερομηνία λήξης μας θα είναι πιο κοντινή».

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις επιφανών Νικιωτών από τη Διοικούσα Επιτροπή. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο εκ των ιδρυτών της ομάδας μπάσκετ Νίκος Μιάμης και ο πρόεδρος της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι. Στη συνέχεια τιμήθηκαν για τις χορηγίες τους οι επιχειρήσεις: Stager, ΒΕΜΕΚΕΠ, κέντρο εστίασης «Αύρα», οβελιστήριο «Ζωζάννα», Wood Art, «Κρέατος Τέχνη» και ο φούρνος «Η Σμύρνη», που είναι και ο χορηγός των νέων εμφανίσεων.
Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις από τους καλαθοσφαιριστές Φρουσκλιά και Κουτίνα. Η πρώτη είναι ριγέ στα χρώματα του μπλε και του άσπρου, ενώ η δεύτερη είναι κίτρινη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη παρουσίαση του «κυανόλευκου» ρόστερ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το