Τοπικά

Οι Stavento στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λάρισα – Ένα μεγάλο πάρτι όλη η Κεντρική πλατεία

Κοσμοπλημμύρα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας το βράδυ της Τετάρτης στην μεγάλη γιορτή που στήθηκε για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με την συναυλία των Stavento να αποτελεί το …κερασάκι στο μεγάλο event της πόλης.
Οι Λαρισαίοι χόρεψαν και τραγούδησαν παρέα με τον Μιχάλη Κουϊνέλη σε μια αξέχαστη συναυλία η οποία σηματοδότησε και την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τη Λάρισα.

Την εκδήλωση, διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων, ενώ η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, άνοιξε την γιορτή νωρίτερα με περιήγηση στους δρόμους της πόλης σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.
Από την γιορτή απουσίαζε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης καθώς ταξιδεύει για την Αθήνα λόγω των εκλογών της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθούν αύριο στη πρωτεύουσα.

Την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του δέντρου, έκαναν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Σούλτης και Πάνος Σάπκας. Αμφότεροι δήλωσαν ότι έπονται και άλλες μεγάλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

 

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το