Τοπικά

Οι πρώτοι των πρώτων στα ΓΕΛ της Μαγνησίας

Η προσήλωση στον στόχο τους, η αφοσίωση και το μεθοδικό διάβασμα βοήθησε πολλούς απόφοιτους Γενικών Λυκείων από τη Μαγνησία να συγκεντρώσουν τα πολυπόθητα μόρια για την εισαγωγή στη σχολή της επιλογής τους, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Χθες ανακοινώθηκαν τα μόρια και η «Θ» επικοινώνησε με πολλούς από τους υποψηφίους που πέτυχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στη Μαγνησία.


Με 19.288 μόρια η απόφοιτη του 2ου ΓΕΛ Βόλου Ελένη Σκιαθίτη από τον Τομέα Υγείας «άγγιξε» το τέλειο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η Πηνελόπη-Νικολέτα Κούνε από το Γενικό Λύκειο Αγχιάλου αρίστευσε στο σχολείο της συγκεντρώνοντας 19.200 μόρια. Από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Επιστημών ενδιαφέρεται για τις Παιδαγωγικές Σχολές και το τμήμα Ψυχολογίας.
Ο Γιώργος Φραγκόπουλος από το 7ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 19.096 μόρια γράφοντας 20 σε δύο μαθήματα, τη Βιολογία και τη Φυσική.
Η Ευαγγελία Χατζάκου από το ΓΕΛ Βελεστίνου συγκέντρωσε 19.075 μόρια από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Επιστημών. Θέλει να περάσει στη σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας στην Αθήνα.
Η Χαρίκλεια Μαρία Καραγιάννη από το 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε 19.025 μόρια, έγραψε 20 στην Κοινωνιολογία και στοχεύει στη σχολή Μεταφραστών -Διερμηνέων στην Κέρκυρα.

Η Αναστασία Ντούλα του 7ου Λύκειο Βόλου από το πεδίο Ανθρωπιστικών Επιστημών συγκέντρωσε 19.000 μόρια και επιθυμεί να εισαχθεί στο Τμήμα Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως είπε η σχολή προσφέρει πολλές διεξόδους. Το πρόγραμμα διαβάσματος που ακολούθησε ήταν πιεστικό, ξοδεύοντας τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα. «Είμαι ικανοποιημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν».

Ο Γεώργιος-Αλέξανδρος Γεωργαντζάς από το 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε 18.950 μόρια. Πέτυχε 20άρι στη Φυσική και στοχεύει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Η Μαρία Σταθαράκου από το 2ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 18.950 μόρια.
Η Μαρία Ανδριτσάνου από το 2ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 18.825 μόρια και στοχεύει στη Νομική Θεσσαλονίκης.
Η Βικτώρια Οικονόμου από το 1ο ΓΕΛ Βόλου έγραψε 20 στην Κοινωνιολογία, συγκέντρωσε 18.775 μόρια και θέλει να περάσει στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ.
Η Ελευθερία-Ελπίς Καραγιάννη από το Μουσικό Σχολείο Βόλου συγκέντρωσε 18.675 μόρια ενώ έγραψε 19,5 στα Αρχαία, 19,5 στην Κοινωνιολογία και 19,7 στην Ιστορία. Στοχεύει στο Τμήμα Ψυχολογίας.
Στο Τμήμα Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης θέλει να εισαχθεί η απόφοιτη του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας Δωροθέα Λαγιοκάπα που συγκέντρωσε 18.619 μόρια. «Έδινα για δεύτερη φορά φέτος επειδή ήθελα μόνο Ψυχολογία. Διάβαζα αρκετά περισσότερο φέτος, ενώ είχα και περισσότερο χρόνο».
Ο Γιώργος Γούσης από το 3ο Λύκειο Βόλου έγραψε 20 στη Φυσική, 19,8 στη Βιολογία, 19,4 στη Χημεία και με 18.500 στοχεύει την Ιατρική.
Ο Χότζα Κρίστι από το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας συγκέντρωσε 18.600 μόρια. Έγραψε 20 στην Κοινωνιολογία και στόχος του είναι το Τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Παράλληλα ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
Ο Βλάσιος Σκουλής από το 3ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 18. 575 μόρια, έγραψε 19,8 στη Φυσική, ασχολείται με την ιστιοπλοία και στοχεύει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Αθήνα.


Ο Σοφοκλής Πατακιούτης από το 7ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε συνολικά 18.500 μόρια θέλοντας να εισαχθεί στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο. Όπως ανέφερε επιθυμεί να ασχοληθεί με τον κλάδο των υπολογιστών. Έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, αλλά κατάφερε να διατηρήσει έναν καλό ρυθμό διαβάσματος, ενώ και η καραντίνα βοήθησε σε αυτή την κατεύθυνση, αφού κινήθηκε σε χαλαρότερους ρυθμούς.
Ο Μιλτιάδης Αρσένιος Νάνος από το Μουσικό Σχολείο Βόλου είναι από τους αριστούχους του σχολείου του, με 18.425 μόρια.
Η Μαρία Μπέκα από το 7ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 18.425 μόρια. Η υποψήφια του πρώτου Πεδίου επιθυμεί να εισαχθεί στη Νομική Θεσσαλονίκης, καθώς ήδη σπουδάζει εκεί ο αδελφός της. Μίλησε για μια δύσκολη χρονιά, με την καραντίνα να τη βοηθά για να ξεκουραστεί. «Όσο δεν κοιμήθηκα, όλο τον χρόνο, κοιμήθηκα μέσα στην καραντίνα» δήλωσε.
Ο Χρήστος Δεμίρης από το 1ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας έγραψε 19,8 στη Φυσική, 19,5 στη Χημεία και 18,4 στα Μαθηματικά. Συγκέντρωσε 18.375 μόρια και η σχολή πρώτης επιλογής του είναι Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Με 18.275 μόρια ο Γιάννης Λάφης από το 3ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 18.275 μόρια από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών.
Σε οποιαδήποτε Ιατρική Σχολή στοχεύει η Ελένη Τσουμάνη από το 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας με 18.275 μόρια, λέγοντας πως τα φετινά θέματα ειδικά στη Χημεία ήταν αρκετά δυσκολότερα σε σχέση με πέρσι. «Διάβασα αρκετά, αλλά όμως χωρίς υπερβολές».
Η Ραφαηλία Κυριακή Καραμπέρη από το 6ο Λύκειο Βόλου έγραψε 19,6 στην Ιστορία από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών. Συγκέντρωσε 18.275 μόρια και ήταν η πρώτη στο σχολείο της.
Στην Ιατρική θέλει να εισαχθεί η Σοφία Αβραμίδου, από το 7ο Λύκειο Βόλου με 18.256 μόρια. Επισήμανε πως η Χημεία ήταν αρκετά δύσκολη, με αποτέλεσμα αρκετοί υποψήφιοι να μην καταφέρουν να πετύχουν υψηλή βαθμολογία. «Με καλή προετοιμασία και διάβασμα, όλα επιτυγχάνονται. Σημασία έχει να τηρείς ένα πρόγραμμα, αφού είχα την ευκαιρία βγαίνω έξω κάθε Σάββατο».
Στη Νομική Κομοτηνής επιθυμεί να μπει η υποψήφια του 2ου ΓΕΛ Ν.Ιωνίας Φωτεινή Δοδοντζίδη με 18.250 μόρια, καθώς ήδη ο αδελφός της σπουδάζει εκεί. Μίλησε για μια περίοδο με αρκετό διάβασμα και πολύ κόπο.


Ο υποψήφιος του Πεδίου Οικονομικών Επιστημών του 7ου ΓΕΛ Βόλου Αντώνης Κατσαγεωργίου συγκέντρωσε 18.225 μόρια. Κατάφερε να συνδυάσει το διάβασμα με το ποδόσφαιρο, καθώς παίζει ως εξτρέμ στην Κ-19 του Βόλου. Έτσι, προκειμένου να συνεχίσει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, θέλει να εισαχθεί στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών στον Βόλο.
Στη Νομική Θεσσαλονίκης επιθυμεί να εισαχθεί η Ελένη Ζαμπέτογλου από το 6ο ΓΕΛ Βόλου με 18.225 μόρια, που όπως ανέφερε έκανε ποιοτικό διάβασμα, καταφέρνοντας να ανταποκριθεί στα θέματα που ήταν για καλά προετοιμασμένους υποψήφιους.
Η Παρασκευή Μπράτσου από το 1ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας συγκέντρωσε 18.225 μόρια από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών. Στοχεύει στο τμήμα Ψυχολογίας.
Και η Ειρήνη Τσαντίλα από το Γενικό Λύκειο Αλμυρού συγκέντρωσε 18.225 μόρια.
Η Ειρήνη Στεφοπούλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 18.200 μόρια. Έγραψε 19,7 στην Κοινωνιολογία και στοχεύει στη Νομική.

Η Μαρία Νικηφορίδη, μαθήτρια του 8ου ΓΕΛ Βόλου πέτυχε 18.175 μόρια και στόχος της είναι η σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΠΑΜΑΚ).
Η Ιωάννα Παπαδοπούλου από το 8ο Λύκειο Βόλου πέτυχε 18.125 μόρια και στοχεύει τη Νομική του ΑΠΘ.
Στην αναμονή βρίσκεται η Μερόπη Παπαθεολόγου από το 6ο ΓΕΛ Βόλου με 18.125 μόρια, θέλοντας να εισαχθεί σε κάποια Ιατρική Σχολή ή σε κάποιο τμήμα Βιολογίας. «Το πολύωρο διάβασμα είχε ως αποτέλεσμα να ανταμειφθούν οι κόποι μου».

Η Βασιλεία Μπουκουβάλα από το 1ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 18.100 μόρια και στόχος της είναι η Οδοντιατρική και η Φαρμακευτική.
Ο Νικόλαος Πριονιστής από το 1ο ΓΕΛ Βόλου είχε επιλέξει την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σποδών. Συγκέντρωσε 18.100 μόρια και βάζει στόχο τη Νομική.
Στη Σχολή Ικάρων ή στη ΣΜΥΑ θέλει να φοιτήσει η Στεφανία Ζούπη από το 2ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας με 18.050 μόρια, λέγοντας πως η Αεροπορία προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης. «Αρκετό διάβασμα και πολλή προσπάθεια, περιλάμβανε ο φετινός μαραθώνιος των Πανελλαδικών. Βέβαια με στερήσεις, αλλά και με στήριξη από την οικογένεια».
Η Ερασμία-Μαρία Τσιρογιάννη από το ΓΕΛ Αλμυρού συγκέντρωσε 18.000 μόρια και θέλει να περάσει στη Νομική.

Η Αργυρώ Πλαστάρα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ν.Ιωνίας συγκέντρωσε 17.900 μόρια από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και η αδερφή της σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα. Η Αργυρώ έγραψε 20 στην Κοινωνιολογία και στοχεύει τη Νομική.
Στο Τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ θέλει να φοιτήσει ο απόφοιτος του ΓΕΛ Αγριάς Απόστολος Κουκουβίνης με 17.900 μόρια, λέγοντας πως κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, καθώς φέτος τα θέματα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.
Στην Αγγλική Φιλολογία θέλει να φοιτήσει η Μαρία-Ανθούλα Κοκκώνη από το 6ο ΓΕΛ Βόλου με 17.875 μόρια, καθώς όπως λέει της αρέσουν πολύ τα Αγγλικά ως γλώσσα, με την προετοιμασία της να περιλαμβάνει στιγμές έντασης, αλλά οι κόποι της τελικά δικαιώθηκαν.
Σε Ιατρική ή σε Τμήμα Χημείας θέλει να εισαχθεί η Αθηνά Μπουτζιώνα από το ΓΕΛ Αγριάς με 17.825 μόρια θεωρώντας πως η Έκθεση φέτος, μαζί με τη Λογοτεχνία την έριξαν σε μόρια.
Στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της πρώην ΑΣΟΕΕ επιθυμεί να φοιτήσει η Γιόνα Λάμι από το ΓΕΛ Αγριάς, με 17.825 μόρια, λέγοντας πως πέρασε μια περίεργη χρονιά, λόγω και της καραντίνας.

H Κατερίνα Μάνου από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 17.725 μόρια.
Με 17.625 μόρια ο Νικόλαος Μαθηνός από το 1ο ΓΕΛ Βόλου θέλει να περάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας στη Θεσσαλονίκη.
Η Σταυρούλα Κυριακάκη από το 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε 17.700 μόρια και βάζει «πλώρη» για τη Βιοχημεία.
Σε κάποια Πολυτεχνική ή στη ΣΜΑ θέλει να σπουδάσει ο Παναγιώτης Τσιουκαντάνας, απόφοιτος του 7ου ΓΕΛ Βόλου, με 17.675 μόρια, ενώ δεν αποκλείει και το τμήμα Μηχανολόγων του Π.Θ. Έκανε λόγο για απαιτητική διαδικασία, με πολύωρο διάβασμα, αλλά οι θυσίες έπιασαν τόπο, με την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε.

Η Δήμητρα Μπουροπούλου από το 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε 17.650 μόρια. Έγραψε 19,2 στη Φυσική και στοχεύει στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης. Κάνει ιππασία και η επιτυχία της είναι η τρίτη στην οικογένεια, αφού η αδερφή της σπουδάζει ήδη Πληροφορική στη Λάρισα και ο αδερφός της είναι υπαξιωματικός στο Ναυτικό.
Ο Λευτέρης Κοζανίτης από το Μουσικό Σχολείο Βόλου εξετάστηκε με παλιό σύστημα και συγκέντρωσε 17.634 μόρια.
Η Τερψιθέα Καπανιάρη από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου με 17.625 μόρια στοχεύει στις σχολές Αγγλική Φιλολογία ή Ψυχολογία.
Σε κάποιο τμήμα Κτηνιατρικής επιθυμεί να εισαχθεί η Αναστασία Σάββα από το 7ο ΓΕΛ Βόλου που συγκέντρωσε 17.575, καθώς πάντα της άρεσε να ασχολείται και να φροντίζει τα ζώα. Μιλά για μια κουραστική προετοιμασία, αλλά ήταν αναγκαίο κακό για να πετύχει τους στόχους της.
Το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στοχεύει ο Βασίλης Ακριβόπουλος από το 1ο Λύκειο Βόλου με 17.525 μόρια.
Η Βασιλική Ειρήνη Χαλάτση από το 3ο Λύκειο Βόλου, από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών συγκέντρωσε 17.500 μόρια και στοχεύει τη Νομική σχολή.

Ο Χρυσοβαλάντης Ρουσμένης από το 5ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 17.575. Έγραψε 19,5 και θέλει να περάσει στη Νομική.
Ο Τσίπης Κωνσταντίνος από το 8ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 17.450 μόρια και στοχεύει στο Τμήμα Βιολογίας στη Θεσσαλονίκη.
Η Βέρα Σπύρου από το 2ο Λύκειο Βόλου επιθυμεί την εισαγωγή της στη Νομική έχοντας συγκεντρώσει 17.425. Η καλύτερη βαθμολογία της ήταν στην Ιστορία με 19,6.

Η Κατερίνα Λιόλιου από το 8ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 17.425 μόρια και θέλει να περάσει στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ.
Η Φωτεινή Ευμορφία Θεοδώρου από το ΓΕΛ Αλμυρού κατάφερε να συγκεντρώσει 17.425 μόρια.
Η Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Τσαρούχα από το 6ο ΓΕΛ Βόλου με 17.400 μόρια στοχεύει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Βόλου.
Ο Ηλίας Καλαμπόκας από το 8ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 17.400 μόρια, έγραψε 19,8 στην Κοινωνιολογία και στοχεύει στη Νομική.
Και ο Κωνσταντίνος Γιαννακός από το 3ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 17.400 μόρια και έγραψε 19,8 στη Φυσική.
Ο Δημήτριος Στουκογιάννης από το 8ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 17.375 και θέλει να περάσει το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ.
Στο Τμήμα Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης θέλει να εισαχθεί η Μαρία Σταματίου από το 7ο ΓΕΛ Βόλου με 17.350 μόρια, που όπως λέει δεν κουράστηκε ιδιαίτερα, καθώς οι καθηγητές στο σχολείο τη βοήθησαν τόσο ψυχολογικά, όσο και με την προετοιμασία. «Οι καθηγητές στο 7ο Λύκειο ήταν άψογοι. Ειδικά τον τελευταίο μήνα πριν τις Πανελλαδικές ήμουν μόνη στην τάξη κάνοντας ουσιαστικά ιδιαίτερο».
Σε κάποια Πολυτεχνική Σχολή θέλει να εισαχθεί ο Μιχάλης Τσιονάς από το 2ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας που συγκέντρωσε 17.350 μόρια. Δήλωσε πως τα φετινά θέματα ήταν δύσκολα, με τη χρονιά να κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλους.
Από το 7ο ΓΕΛ Βόλου η Αγγελική Τσιούκα με 17.350 μόρια επιθυμεί να εισαχθεί σε κάποιο από τα Παιδαγωγικά του λέγοντας πως η Έκθεση ήταν αυτή που την έριξε στη βαθμολογία. «Επρόκειτο για μια απαιτητική χρονιά, με αρκετό διάβασμα».
Η Αλεξία Λιούπη από το 3ο Γενικό Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 17.325 μόρια και επιθυμεί την εισαγωγή της στη Νομική.
Η Αναγιάννη Μαρία από το 1ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 17.325 μόρια και θέλει να περάσει το Τμήμα Ψυχολογίας.
Ο Χρυσόστομος Αλεξανδρίδης από το 3ο Λύκειο Βόλου από την κατεύθυνση Υγείας συγκέντρωσε 17.275 μόρια.
Η Φωτεινή Κουτρούμπα από το 1ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 17.300 μόρια.
Ο Νικόλαος Παπαστάμος από το 3ο ΓΕΛ Βόλου (κλάδος Υγείας) συγκέντρωσε 17.250 μόρια.
Ο Γεράσιμος-Ιάσονας Γεωργιάδης από το Μουσικό Σχολείο στοχεύει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης, καθώς συγκέντρωσε 17.275 μόρια. Στην Ιστορία έγραψε 19,2.
Ο Κωνσταντίνος Ρήγας από το 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε 17.275 μόρια και στοχεύει στη Νομική, τις Παιδαγωγικές σχολές και την Ψυχολογία. Οι καλύτερες επιδόσεις του ήταν στην Κοινωνιολογία με 19,8 και στην Ιστορία με 19,2.
Η Αποστολία-Μαρία Χατζημάρκου από το Μουσικό Σχολείο Βόλου με 17.150 στοχεύει στη Νομική.
Η Αναστασία Μαρία Σπυριδάκη από το Μουσικό Σχολείο Βόλου συγκέντρωσε 17.125 μόρια και πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία της στη Φυσική με 19,8. Στόχος της είναι η Κτηνιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Η Αναστασία Γουργιώτη από το 1ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας έγραψε 96/100 στην Πληροφορική και στοχεύει με 17.100 μόρια στο Οικονομικό ΣΣΑΣ ή στο Τμήμα Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη.
Η Μαρία-Άρια Καβαλάρη από το Μουσικό Σχολείο Βόλου στοχεύει στην Ιατρική Σχολή έχοντας συγκεντρώσει 17.100 μόρια.
Και ο Νικόλαος Λεϊμονής από το 6ο Λύκειο Βόλου συγκέντρωσε 17.100 μόρια και στοχεύει την εισαγωγή του στην Πυροσβεστική ή στην Αστυνομία.
Η Άννα Εμμανουήλ από το 1ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 17.075 και στοχεύει στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο.
Η Ελένη Χατζηνικολάου από το Μουσικό Σχολείο Βόλου πέτυχε 17.075 μόρια. Ασχολείται με το πιάνο και στις Πανελλαδικές έγραψε 18,8 στη Φυσική. Στόχος της είναι το Μαθηματικό Θεσσαλονίκης.
Η Νικολέτα Λαχανά από το Μουσικό Σχολείο Βόλου στοχεύει στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης έχοντας συγκεντρώσει 17.000 μόρια.
Ο Παύλος Παπαδόπουλος από το 1ο ΓΕΛ Βόλου, από τη Θεωρητική Κατεύθυνση εξετάστηκε με παλαιό σύστημα και συγκέντρωσε 16.888 μόρια.
Ο Νέστορας Καραΐσκος από το 3ο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε 16.750 και στοχεύει την εισαγωγή του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
Με 16.675 μόρια ο Κωνσταντίνος Τσικρικάς από το 3ο Λύκειο Βόλου θέλει να περάσει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.
16.675 μόρια συγκέντρωσε και η Ελένη Μπέκου από το 4ο Λύκειο Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το