Αθλητισμός

Οι προπονητές της Ακαδημίας στον Πύρασο

Τους προπονητές που θα δουλέψουν φέτος στην Ακαδημία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο Πύρασος. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Την αγωνιστική σεζόν 2019-2020, η Ακαδημία του Πυράσου θα έχει τέσσερις προπονητές που είναι οι εξής:

Δημήτρης Παρισάκης: Προπονητής της πρώτης ομάδας, διπλωματούχος UEFA Β με εικοσαετή εμπειρία σε πάγκους ομάδων και για επτά χρόνια στην Ακαδημία της Νίκης. Θα είναι ο υπεύθυνος της μεγαλύτερης ηλικιακά ομάδας της Ακαδημίας που αποτελεί προθάλαμο για την πρώτη ομάδα.

Στέλιος Αρσένος: Προπονητής του Αλμυρού στη Γ’ Εθνική, διπλωματούχος προπονητής UEFA Β και C , πρώην ποδοσφαιριστής του Πυράσου και προπονητής στην ακαδημία για τέσσερα χρόνια και της πρώτης ομάδας για δύο. Επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο απουσίας και δηλώνουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία.

Γιάννης Κοντογιάννης: Γυμναστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, πρώην ποδοσφαιριστής του Πυράσου και προπονητής της Ακαδημίας για τέσσερα χρόνια.

Χρήστος Κερατίδης: Γυμναστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα τη γυμναστική κλειστού χώρου, προπονητής παλιότερα σε ακαδημίες της Θεσσαλονίκης και την τελευταία τριετία σε αυτή του Πυράσου.

Θεωρούμε ότι έχουμε συγκροτήσει μία εξαιρετική ομάδα προπονητών που εγγυάται την καλή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και τη σωστή εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου, με απώτερο σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση της Ακαδημίας του Πυράσου».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το