Τοπικά

Οι προεκλογικές παρουσίες και οι ηχηρές απουσίες από την συγκέντρωση του Α. Μπέου για το στρατόπεδο (photos)

Στη γεμάτη πλατεία της  Ευαγγελίστριας πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Α. Μπέος για την παραμονή της Ταξιαρχίας στο στρατόπεδο Γεωργούλα. Το ¨παρών” έσπευσαν να δώσουν υποψήφιοι βουλευτές, οι οποίοι έλαβαν τον λόγο στο βήμα για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους και να καταγγείλουν την Κυβέρνηση. Η εκπροσώπηση της ΝΔ ήταν κυρίαρχη στη συγκέντρωση με Χ. Μπουκώρο, Ζέτα Μακρή, Θ. Λιούπη, Κ. Μαραβέγια, Γ. Καλτσογιάννη. Επίσης, μετείχαν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και οι δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Τ. Πλαστάρας και Ν. Χαυτούρας, ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Παύλος Μαρκάκης, οι υποψήφιοι Απ. Τσακανίκας και Ν. Πλακόπουλος επίσης με την Ελληνική Λύση και ο Δ. Ζαφείρης από την Ένωση Κεντρώων.

Ο Α. Μπέος επιτέθηκε προσωπικά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και είπε πως πρέπει να “μαυριστούν” μαζί με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η Κυβέρνηση και οι τοπικοί βουλευτές μπήκαν στο στόχαστρο με τον Α. Μπέο να δηλώνει πως σε καμία περίπτωση  η συγκέντρωση δεν ήταν πολιτικού περιεχομένου.

«Έχουν κληθεί όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Ήρθε η ώρα κάθε φορά που γίνονται εθνικές εκλογές να καταλάβουν όλοι οι κύριοι που πηγαίνουν στο κοινοβούλιο ότι τους στέλνετε για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα σας.
Ήρθε η ώρα να στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν πάνε στο κοινοβούλιο για να είναι οι μαριονέτες του κάθε Τσίπρα, Μητσοτάκη ή Σαμαρά, αλλά για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτής της πόλης. Ο κ. Αποστολάκης (Υπουργός Άμυνας) έκανε δηλώσεις σκοπιμότητας. Ένας απερχόμενος μέσα σε 20 ημέρες δεν μπορεί να τα λέει αυτά. Αν ο σχεδιασμός έχει να κάνει με την πατρίδα μας να μας το πουν.
Δεν έχει να κάνει η μεταφορά με τον εθνικό σχεδιασμό και εμείς δεν είναι δυνατόν να μένουμε αμέτοχοι. Να δεσμευτείτε ότι, εφόσον εκλεγείτε, θα προσπαθήσετε για να μείνει το στρατόπεδο. Η ιστορία γράφεται με έργα όχι με λόγια.

Ψηφίστε κατά συνείδηση. Πρέπει να θυμηθείτε αυτά τα τέσσερα χρόνια ποιοι σας είπαν ψέματα. Να δείτε και ποιοι λείπουν σήμερα.
Λείπει η Χρυσοβελώνη, μαύροοοοο…
Ο Μεικόπουλος, μαύροοοο…
Η Παπανάτσιου, μαύροοο…
Και ο Μπαλής που κοιμήθηκε και ξύπνησε δημοσιογράφος”.

Ακολούθησαν οι δεσμεύσεις των υποψηφίων βουλευτών για την μη μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας και οι καταγγελίες τους εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε ότι θα γίνει το στρατόπεδο HOT SPOT για πρόσφυγες…

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το