Τοπικά

Οι παιδικοί σταθμοί της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ που μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι γονείς

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, κα Χάλαρη Σοφία μίλησε για τους παιδικούς σταθμούς της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ λέγοντας πως η φράση «Μαθαίνω διασκεδάζοντας» αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο «αγγίζουμε» τα πρώτα βήματα της νηπιακής ηλικίας στους παιδικούς σταθμούς της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου. Οργανώνουμε μαθησιακές εμπειρίες που έχουν νόημα και ενδιαφέρον για τα παιδιά, μέσα σε πνεύμα ενθάρρυνσης, εμπιστοσύνης, αποδοχής και αγάπης. Πρωτοποριακά δομημένα προγράμματα, για κάθε ηλικιακό επίπεδο, δίνουν με καινοτομία και τρυφερότητα την ενθάρρυνση στο παιδί να δημιουργεί, να μαθαίνει και να αναπτύσσει την αυτοπεποίθησή του.
“Οι στόχοι μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε παιδιά νηπιακής ηλικίας, να προάγουμε την επιθυμία για δια βίου μάθηση, να παρέχουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον, γεμάτο ερεθίσματα, το οποίο θα ενθαρρύνει και θα αναδείξει την προσωπικότητα των παιδιών. Επιπλέον στοχεύουμε να αναπτύξουμε τις αρχές της ανεκτικότητας και της κατανόησης, το σεβασμό και την ευγένεια, τόσο μέσα στη σχολική μας κοινότητα όσο και πέρα από αυτήν. Παρέχουμε τις κατάλληλες ευκαιρίες σε κάθε παιδί να αναπτύξει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και να αποκτήσει την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση, να προωθήσουμε την καλή επικοινωνία με τις οικογένειες των μαθητών μας και να προετοιμάσουμε τα παιδιά κατάλληλα για τις απαιτήσεις της επόμενης εκπαιδευτικής βαθμίδας”.
Οι παιδικοί σταθμοί της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται είτε είναι δικαιούχοι του προγράμματος “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης” είτε όχι είναι οι κάτωθι:
1. Βρεφονηπιακός σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας Λογοθέτου 6 & Αναγνωστοπούλου, Νεάπολη 2421080008, Συντονίστρια δομής: Κεχρή Μίνα
2. Βρεφονηπιακός σταθμός Λεχωνίων «Τα Ζουζουνάκια» Άνω Λεχώνια 2428093950 Συντονίστρια δομής: Στανιού Άννα
3. Βρεφονηπιακός σταθμός Άλλης Μεριάς “Ηλιαχτίδα” Πρώην Δημόσιο Νηπιαγωγείο Άλλης Μεριάς, 2421049430, Συντονίστρια δομής: Ντάτσιου Φούλα
4. Παιδικός σταθμός Κατηχωρίου Πρώην Δημ. Σχολείο Κατηχωρίου, 2428090120, Συντονίστρια δομής: Παπανικολάου Σοφία

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το