Αθλητισμός

Οι μικροί της Δάφνης μετείχαν σε τουρνουά στην Αττική

Με γεμάτες τις βαλίτσες με… εμπειρίες και ενθουσιασμό επέστρεψαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Δάφνης μετά τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου, με τη συνδιοργάνωση της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, που διεξήχθη στα Νότια Παράλια της Αττικής από 2-5/1/2019.
Η αποστολή της Ακαδημίας της Δάφνης με επικεφαλής τον υπεύθυνο Μελέτη Γιούργα και με τον προπονητή της Κώστα Παπαστεργίου καθώς και τους συνοδούς-γονείς που ακολούθησαν φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel στην Ανάβυσσο με την άρτια πάντα επίβλεψη των υπευθύνων της διοργάνωσης του Respect Cup κ.κ. Δαλκαφούκη Μιχάλη και Τσαπόγα Γιώργου αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής με τον πρόεδρό της κ. Δημήτριο Γιαρένη.

Οι μικροί αθλητές της Δάφνης είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τις Ακαδημίες μεγάλων σωματείων όχι μόνο της Ανατολικής Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας όπως με τις ΠΑΕ Ατρόμητος και Πανιώνιος, τις σχολή Ολυμπιακού Πύργου, τη Sporting CP Athens Academy κι αρκετές άλλες Ακαδημίες που δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη και την προσωπική προβολή, αλλά την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών μέσα από τον παιδικό αθλητισμό.
Αξιοσημείωτη είναι και η στήριξη των γονέων που συνόδευσαν την αποστολή στις προσπάθειες των αθλητών της Δάφνης που αγωνίστηκαν ακούραστα τέσσερις ημέρες σε διάφορα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής με αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά με πολλή αγάπη κι ενθουσιασμό για τα παιχνίδια.
Έτσι, με τη λήξη του τουρνουά η Ακαδημία της Α.Ο. Δάφνη Βόλου έδωσε αμοιβαία υπόσχεση στις Ακαδημίες με τις οποίες αγωνίστηκε για αθλητικές συναντήσεις στο εγγύς μέλλον όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στο Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το