Αθλητισμός

Οι μικροί αθλητές από την Ακαδημία της Δάφνης στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η μετάβαση της Ακαδημίας της «Α.Ο. Δάφνη Βόλου» στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Παιανία όπου οι μικροί αθλητές είχαν φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη Ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Παιδιά και γονείς έτυχαν της εγκάρδιας φιλοξενίας των παραγόντων του προπονητικού κέντρου και των υπευθύνων των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού που εκτός από το φιλικό αγώνα εξασφάλισαν σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή αυτή τη δωρεάν είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πανιώνιος.

Την αποστολή συνόδευσαν – εκτός από τον προπονητή της Ακαδημίας 2008 Κώστα Παπαστεργίου – ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Δάφνης Μελέτης Γιούργας και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Ελευθερία Μποτίνη, καθώς, επίσης, αρκετοί γονείς και φίλοι.
Η διοίκηση της «Δάφνης» ευχαρίστησε για την πρόσκληση τους: κ.κ. Άγη Μερεμέτη (προπονητή των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού), Τάκη Φύσσα, Διευθυντή των Ακαδημιών και Κώστα Ταράση, Τεχνικό Υπεύθυνο Ακαδημιών καθώς και τον κ. Μανώλη Ματσαδέ που χορήγησε στη ΔΑΦΝΗ τις δωρεάν προσκλήσεις για τον αγώνα του Πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.
Η εκδρομή έκλεισε με τη δέσμευση και των δύο Ακαδημιών για νέους φιλικούς αγώνες και τουρνουά στο εγγύς μέλλον είτε στο Βόλο είτε στην Αθήνα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το