Τοπικά

Οι μηχανικοί του δημοσίου προειδοποιούν με απεργία

Την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 23 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας στο Βόλο, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) Μαγνησίας.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφασίσθηκε προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις του κλάδου με μπλοκάρισμα των έργων και αποχή των μηχανικών από τις επιτροπές που συμμετέχουν, για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων, όπως:

– Ποινικές Ευθύνες
– Μετακινήσεις εκτός έδρας
– Ορθή εφαρμογή Οργανισμών Υπηρεσιών
– Λειτουργία και οργάνωση Τεχνικών Υπηρεσιών
– Κλαδικό Μισθολόγιο Μηχανικών

Στη Γενική Συνέλευση θα παραστούν μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ και ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, ενώ θα τεθούν προς συζήτηση κι άλλα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους διπλωματούχους μηχανικούς και τις Υπηρεσίες τους.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας, η οποία καλεί όλους τους μηχανικούς που εργάζονται στο Δημόσιο Τομέα να συμμετέχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, «μετά από μακρά υπομονή των μηχανικών για οκτώ και πλέον χρόνια λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης, που ανίκανοι και ανεύθυνοι πολιτικοί προκάλεσαν στη χώρα με ισοπέδωση και εξαθλίωση των Μηχανικών, τώρα με την λήξη των Μνημονίων οι μηχανικοί θα αναδείξουν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου με κάθε πρόσφορο τρόπο και αποτελεσματικές κινητοποιήσεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το