Αθλητισμός

Οι καλύτεροι νέοι Έλληνες στη Super League

Το φετινό πρωτάθλημα, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών. Αυτό συμβαίνει, όχι μόνο επειδή υπάρχουν πολλές ομάδες οι οποίες παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και φαντάζουν διεκδικητές του τίτλου, αλλά επειδή υπάρχει άφθονο ταλέντο στις τάξεις τους. Η νέα γενιά των Ελλήνων παικτών φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη και αυτό μας χαροποιεί από πολλές διαφορετικές πλευρές.

Μέσα από το παρακάτω άρθρο, θα γίνει αναφορά σε 4 νεαρούς Έλληνες που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή μας μέσα από τις επιδόσεις τους. Μπορείτε να έχετε στο νου σας, ότι θα γίνει αναφορά σε Έλληνες παίκτες, δηλαδή δε θα αναφερθούμε σε παίκτες όπως o Santiago Hezze του Ολυμπιακού.

Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ίσως το πιο καυτό όνομα της ομάδας του Παναθηναϊκού, αφού έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για την ομάδα του ουκ ολίγες φορές. Ο Φώτης διαθέτει την ταχύτητα, τη ντρίμπλα και την αθλητικότητα που χρειάζεται για τη θέση του σέντερ φορ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, που οι στοιχηματικές εταιρίες τον κατατάσσουν μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Αυτό όμως που πρέπει να έχει στο νου του κάποιος προτού αποφασίσει να ποντάρει, είναι δώσει βάση στις κριτικες για στοιχηματικες εταιριες, ώστε να εντοπίσει ποια προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις.

Στέφανος Τζίμας

Συνεχίζουμε με τον μικρότερο παίκτη της λίστας, που δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Τζίμα. Ο Στέφανος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2006 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ο Στέφανος έγραψε ιστορία, όταν την άνοιξη του 2023, σκόραρε στον αγώνα ενάντια στον Ιωνικό και την επόμενη μέρα έγραφε εξετάσεις μαθηματικών στο σχολείο. 

Γιώργος Βαγιαννίδης

Γεννημένος το 2001 στην Αθήνα, ξεκίνησε να παίζει στον Παναθηναϊκό από μικρή ηλικία. Παρόλα αυτά, τον Οκτώβριο του 2020 έφυγε από τον Παναθηναϊκό, για να υπογράψει στην Ίντερ. Στο εξωτερικό, δεν πήρε τις ευκαιρίες που επιθυμούσε και έτσι επέστρεψε δριμύτερος στον Παναθηναϊκό. Εκεί από τη θέση του δεξιού μπακ έχει αποδώσει εξαιρετικά, δίνοντας στους φίλους του Παναθηναϊκού λόγους να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο καυτό όνομα στα νέα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Γεννημένος το 2003 στην πόλη του Βόλου, είναι ο παίκτης που μπορεί να γίνει το next big thing. Είναι πολύ ικανός στο να ντριμπλάρει και να χορεύει τις αντίπαλες άμυνες. Έχει ταχύτητα, εκρηκτικότητα και είναι εξαιρετικός πασέρ. Ο Κωνσταντέλιας έχει ήδη τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του, ενώ τα βιντεάκια με τις φάσεις του γίνονται ανάρπαστα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντέλιας έχει ήδη μπει στο μάτι των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε να τον δούμε να αγωνίζεται σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. 

Share
Ετικέτες: super league

Πρόσφατα άρθρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Γυρτώνης έως τον Α/Κ Αγιάς

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών αποκατάστασης βλάβης…

29 Νοεμβρίου 2023

Ευκαιρία

Ο Αλέξης Χαρίτσης αναμένεται να είναι ο επικεφαλής της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των αποχωρήσαντων από…

29 Νοεμβρίου 2023

ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησαν οι πληρωμές των επιδομάτων – Ποιοι θα δουν σήμερα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Σήμερα, Τετάρτη, πληρώνονται τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Συγκεκριμένα,…

29 Νοεμβρίου 2023

Στολίδια

Ακόμη και στολίδια από χριστουγεννιάτικα δένδρα αφαιρούν διάφοροι επιτήδειοι. Τα δένδρα κυρίως της Αττικής έχουν…

29 Νοεμβρίου 2023

Αθεόφοβοι

Με την τιμή του λαδιού να βρίσκεται στα ύψη, κάποιοι «αθεόφοβοι» δεν έχουν ούτε ιερό…

29 Νοεμβρίου 2023

Αφήγημα…

Το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» βρίσκεται προ των πυλών, ένα πρόγραμμα που είχε μεγάλη επιτυχία. Στο…

29 Νοεμβρίου 2023