Πολιτισμός

«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» στον Βόλο για το ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις της ομάδας ΠΑΓΑΣκήνιο, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στην περιφέρεια της Μαγνησίας με την αριστουργηματική κωμωδία «Οι Γερμανοί ξανάρχονται», ήρθε και η σειρά του Βόλου.
Έτσι λοιπόν η παράσταση θα παιχτεί στον Βόλο και μάλιστα για καλό σκοπό και επιφυλάσσοντας και στους ίδιους τους θεατές μια μεγάλη έκπληξη…
«Οι Γερμανοί ξανάρχονται», θα παιχτούν σήμερα Τρίτη 10 Σεπτέμβρη στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 21.30. Η είσοδος θα είναι συμβολική, μόλις στα 5 ευρώ και οι εισπράξεις θα δοθούν στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού». Αλλά η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς είναι η Άννα Φόνσου.
Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και ισόβια πρόεδρος του Ιδρύματος, η Άννα Φόνσου, δέχθηκε την πρόσκληση και θα παραβρεθεί και θα παρακολουθήσει την παράσταση ανάμεσα στους θεατές του Δημοτικού μας Θεάτρου.
Η παράσταση ανεβαίνει από την ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο σε συμπαραγωγή με τη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου και την πολύτιμη υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.
Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Σταμάτη Παγασαίου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Πόπη Νεγιάννη, Χριστόφορος Σταμούλης, Κατερίνα Χατζηκυριακίδου, Αποστόλης Βαλατσός, Μιχάλης Φυγετάκης, Φίλιππος Φράγκου, Στήβη Πωγωνάρη, Γιάννης Βλάχος, Σταύρος Κατσούρας, Κατερίνα Ρεφενέ, Νάνσυ Τζαβέλλα, Γιώργος Μαστροκώστας. Στον ρόλο του Θόδωρα εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαίος.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932154070 και στο [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το