Τοπικά

Οι φαρμακοποιοί της Μαγνησίας δίπλα στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας συμμετέχοντας στη συγκέντρωση βοήθειας στους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Νομού Λάρισας, συγκέντρωσε μία αρκετά μεγάλη ποσότητα σε μάσκες, αντισηπτικά και γάντια, τα οποία με την βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, θα την παραδώσει σήμερα  στις αποθήκες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να διανεμηθεί στους πληγέντες από τον σεισμό.
Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες σε γάντια, μάσκες χειρουργικές FFP2, αντισηπτικά τζέλ, μάσκες χειρουργικές, μάσκες υφασμάτινες και απολυμαντικά μαντηλάκια επιφανειών, συνολικής χρηματικής αξίας.
Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που λαμβάνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας στην στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη,εντός και εκτός Ελλάδας .
“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την αμέριστη στήριξη που είχαμε και από τις δυο Φαρμακαποθήκες του Βόλου , στην επίτευξη αυτής της πετυχημένης πρωτοβουλίας μας , τόσο στην διαδικασία συγκέντρωσης των ειδών , στην συσκευασία τους και στην μεταφορά τους στα γραφεία του συλλόγου μας..
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας η οποία ανέλαβε να φορτωθούν οι ποσότητες του υγειονομικού υλικού που συγκεντρώσαμε και να τις μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό τους.
Τέλος ευχαριστούμε ακόμη μια φορά όλους τους συνάδελφους μας πού ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας, και συγκεντρώθηκαν τα είδη που προαναφέραμε .
Εκτιμούμε ότι τα συγκεκριμένα είδη θα βοηθήσουν στην δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών .
Στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν οι άνθρωποι εντός και εκτός της χώρας , η αλληλεγγύη είναι αναγκαία από όλους και οι φαρμακοποιοί της Μαγνησίας ανταποκρίνονται κάθε φορά”, τονίζει το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το