Τοπικά

Οι εργαζόμενοι του 304 ΠΕΒ ευχαριστούν τον Κ. Μαραβέγια για τη δωρεά μέσων προστασίας από τον κορωνοϊό

Το Σωματείο Διοικητικών και Τεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων του 304 ΠΕΒ ευχαριστεί θερμά τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια για τη στήριξη και συμπαράσταση που παρέχει στο προσωπικό του 304 ΠΕΒ Πολιτικό, Στρατιωτικό και Οπλίτες, σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα και η κοινωνία.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του Σωματείου σε ανακοίνωσή της, ελάχιστες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της διαμαρτυρίας τους για την ελλιπή απολύμανση των χώρων εργασίας, τη μη χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας (μάσκες – γάντια), τη μη τοποθέτηση αντισηπτικών σε κοινόχρηστους χώρους, ο κ. Μαραβέγιας έσπευσε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό ώστε να διευκολύνει το Σωματείο να προμηθευτεί, για τις ανάγκες του προσωπικού του εργοστασίου, σημαντική ποσότητα απολυμαντικών και γαντιών, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για την προστασία της υγείας των εργαζομένων από τον ιό COVID-19.

“Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός, καθώς πιστεύουμε ότι κάθε πρωτοβουλία που διευκολύνει την πρόσβαση στην εργασία είναι ζωτικής σημασίας στις δύσκολες μέρες που περνούμε όλοι μας και κυρίως όσοι είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε καθημερινά το «παρών» στους χώρους δουλειάς, εκτεθειμένοι απέναντι στον κίνδυνο της νόσου”, τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το