Τοπικά

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΜΒ ευχαριστούν την δημοτική αρχή

Το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στην  ΔΕΥΑΜΒ αναφέρει με ανακοίνωσή του τα εξής: Αναγνωρίζοντας ότι πάντα προέχει η προστασία των συμφερόντων της πόλης μας, για τα οποία όλοι μοχθούμε, άρα και η περαιτέρω απρόσκοπτη ανάπτυξη της ΔΕΥΑΜΒ, και όχι απλώς η διάσωσή της, ανακοινώνουμε σήμερα με ικανοποίηση ότι ήρθαμε σε συμφωνία με την Δημοτική Αρχή και την ηγεσία της επιχείρησης σε ό,τι αφορά τις περικοπές των μισθών μας που αυθαίρετα, ως και η Δικαιοσύνη αναγνώρισε, είχαν γίνει επί Δημαρχίας Σκοτινιώτη.
Προς τούτο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας τόσο στον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο όσο και στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ κ. Γιώργο Τόρη που όλο αυτό το διάστημα επέδειξαν πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης φθάνοντας σήμερα σε μια αμοιβαία αποδεκτή και επωφελή λύση, με κύριο ωφελούμενο εν τέλει τον πολίτη του Βόλου.
Συνεχίζουμε, πάντα, με την ίδια ζέση και την ίδια διάθεση προσφοράς το κοινωφελές έργο της ΔΕΥΑΜΒ, αγωνιζόμενοι για την πλήρωση των κοινών μας στόχων που είναι καλής ποιότητας, σε επαρκείς ποσότητες και με προσιτή τιμή νερό για όλους και η περαιτέρω περιβαλλοντική θωράκιση του Παγασητικού, με την επέκταση και την άριστη λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος και των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το