Τοπικά

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θέμα συζήτησης του Χρ. Μπουκώρου με στελέχη στο Βελεστίνο

Ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος συναντήθηκε στο εκλογικό κέντρο της ΔΗΜ.ΤΟ. με το σύνολο των στελεχών του Βελεστίνου, όπου σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, καθώς το ποσοστό στο Δήμο Ρήγα Φεραίου ξεπέρασε το 53%, , είχαν την ευκαιρία να κάνουν την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και να συζητήσουν οργανωτικά θέματα ενόψει και της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Οι παρευρισκόμενοι συνεχάρησαν τον βουλευτή Μαγνησίας για την επανεκλογή του, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες που τον τίμησαν για ακόμη μία φορά με την επιλογή τους στις κάλπες.


Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος σε πολύ θετικό κλίμα, με τον Χρήστο Μπουκώρο να επισημαίνει ότι το ποσοστό που έλαβε η Νέα Δημοκρατία αποτελεί απόδειξη δικαίωσης της μέχρι σήμερα κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και ρητή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει το έργο, με σκοπό την ευημερία και της ανάπτυξη της χώρας και των ελλήνων πολιτών.
Για αυτόν τον λόγο και ο βουλευτής Μαγνησίας κάλεσε όλους που τίμησαν τη Νέα Δημοκρατία να προσέλθουν εκ νέου στη κάλπη ενωμένοι, προκειμένου να σφραγίσουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας, δίνοντας αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία.

Φωτογραφίες από την συνάντηση του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου στο εκλογικό κέντρο της ΔΗΜ.ΤΟ. με στελέχη στο Βελεστίνο

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το