Τοπικά

Οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η προθεσμία για νέες εγγραφές – ανανεώσεις εγγραφών (δηλ. για μαθητές που φοιτούν ήδη στο σχολείο) – μετεγγραφές μαθητών και μαθητριών σε όλες τις τάξεις των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ, για το σχολικό έτος 2020-2021, συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.

Οι εγγραφές, όπως και την περσινή χρονιά, γίνονται και φέτος ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της εφαρμογής e-εγγραφές: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet των ενδιαφερόμενων ή, προκειμένου για ανήλικους μαθητές, των κηδεμόνων τους.

Οι μαθητές/-τριες, λοιπόν, ή οι γονείς μαθητών που θέλουν να φοιτήσουν στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό), αφού πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική εγγραφή με τους κωδικούς taxisnet μέσω της πιο πάνω ηλεκτρονικής διεύθυνσης, αποθηκεύουν το έγγραφο στον υπολογιστή τους και το αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο email του σχολείου μας, 2epal-esp-volou@sch.gr συμπληρώνοντας στο πεδίο «ΘΕΜΑ» του μηνύματος το ονοματεπώνυμο του μαθητή και την τάξη εγγραφής. Θα αποσταλεί από το σχολείο απαντητικό email, που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της δήλωσης εγγραφής. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν παραλάβουν απαντητικό email, να επικοινωνήσουν με το σχολείο, στο τηλέφωνο: 2421 0 38211. Όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, αλλά αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxisnet, μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σχολείο, που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, στο «Καρτάλειο Διδακτήριο», οδός Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη, λειτουργούν οι τομείς:

  1. Οικονομίας & Διοίκησης
  2. Πληροφορικής
  3. Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή βοήθεια για την πραγματοποίηση της εγγραφής, μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση του σχολείου καθημερινά, 18:00 – 22:00, στο τηλέφωνο 2421 0 38211 ή ηλεκτρονικά στο email του σχολείου 2epal-esp-volou@sch.gr.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Τοπική Εκκλησία τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου – Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η πίστη στην Ανάσταση του Χριστού έφερε την Ανάσταση στην πατρίδα»

Εορταστική εκδήλωση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23/3, στο Πν.…

23 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Γέμισε το Ουίνδσορ λουλούδια και γράμματα

Λουλούδια και γράμματα αφήνουν από το πρωί εκατοντάδες Βρετανοί έξω από τη βασιλική κατοικία, ως…

23 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Μόσχα: «Προσποιήθηκα ότι ήμουν νεκρή» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων επέζησαν

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως από την τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα το…

23 Μαρτίου 2024

Ξυλοκόπησαν άνδρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όταν ομάδα ατόμων προσέγγισε άνδρα…

23 Μαρτίου 2024

2.000 ετών Πύργος στην Ανδριανούπολη θα έχει θέα… την Ελλάδα

Ο 2.000 ετών Πύργος της Μακεδονίας στην Αδριανούπολη θα προσφέρει σύντομα θέα στην Ελλάδα και…

23 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη της Μπλέικ Λάιβλι μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας ότι έχει καρκίνο

Η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο είναι η νούμερο ένα είδηση τις…

23 Μαρτίου 2024