Αθλητισμός

Οι δρομείς του “Κενταύρου” στον virtual μαραθώνιο της Αθήνας

Μετά την ματαίωση του μαραθωνίου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων 5 και 10 χλμ. ο αγώνας διοργανώθηκε σε virtual (εικονική ) μορφή, ώστε ο καθένας να μπορεί να τρέξει με ασφάλεια στον τόπο του.
Έτσι το διάστημα από 8 έως 30 Νοεμβρίου χιλιάδες δρομείς σε Ελλάδα και εξωτερικό έτρεξαν και έζησαν για άλλη μια φορά τη χαρά του τερματισμού, έστω και εικονικά, στον ιστορικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Για τον Κένταυρο έτρεξαν δεκάδες δρομείς με το Δημήτρη Φράγκο να παίρνει μέρος στα 5χλμ. και με χρόνο 17:16 να κατατάσσεται στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές.
Μαραθώνιο έτρεξαν ο Δημήτρης Γάκης σε 3:45 και η Νίκη Μουλά σε 4:03 και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επίπονη προσπάθειά τους.

Στα 10 χλμ. έτρεξαν οι :
Δημήτρης Ζέρβας
Ηλίας Οικονόμου
Στέργιος Χύτας
Γιώργος Τσίρος
Ανθή Μπαρμπουνάκη
Μαρία Δημουλά

Στα 5 χλμ.
Δημήτρης Φράγκος
Άγγελος Ιατρού
Παναγιώτης Ιατρού
Νίκος Ιατρού
Γιώργος Κώστας
Κώστας Κυριαζής
Θωμάς Κολτσαράς
Μαρία Στέκα
Έφη Καραβασάνη

Παράλληλα η ΑΟΝΜ (Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών –Μεταμοσχευμένων) διοργανώνει από 28 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου τον πρώτο δωρεάν Virtual Αγώνα με αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της ιδέας της Δωρεάς οργάνων.
Ο Κένταυρος στηρίζει την σημαντική αυτή προσπάθεια και με κεντρικό σύνθημα: Τρέχουμε όλοι για να διαδώσουμε το μήνυμα της Δωρεάς Οργάνων!
συμμετείχε στον αγώνα με τους εξής δρομείς που έτρεξαν:

Ημιμαραθώνιο: Χρήστος Γιάννης
10χλμ.: Νίκη Μουλά, Στέργιος Χύτας
5 χλμ. Δημήτρης Φράγκος, Γιώργος Κώστας, Απόστολος Φωτόπουλος, Εύη Μοσχονησιώτη, Γιώργος Καψάλας, Κώστας Αγγελόπουλος, Τάσος Κούφιος, Κώστας Κυριαζής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το