Αθλητισμός

Οι δράσεις του Σ.Δ. Βόλου ως το τέλος του 2018

Πλούσιες θα είναι οι δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Βόλου μέσα στον Δεκέμβριο. Σειρά παίρνουν τρεις αγώνες που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή. Στον 16ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος-Λάρισα και τον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων που γίνονται με δωρεάν συμμετοχή θα τρέξουν δεκάδες αθλητές του συλλόγου. Οι εγγραφές συνεχίζονται είτε απευθείας μέσω του λινκ προκήρυξης, είτε στο κατάστημα Aspirina. Ο Αχιλλέας Γιαννούλας θα εκπροσωπήσει τον ΣΔΒ στον Δρόμο Θυσίας Καλαβρύτων και ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης στον 13ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα στον Όλυμπο.
Ο 17ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Μνήμης και Θυσίας Αγριά-Δράκεια θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου με δωρεάν συμμετοχή. Οι δρομείς του ΣΔ Βόλου προαιρετικά μπορούν να γράφονται επίσης στο κατάστημα Aspirina (Δημητριάδος 160), ώστε ο σύλλογος να στείλει ομαδική συμμετοχή. Την ίδια ημέρα αθλητές του συλλόγου θα τρέξουν και στο Run the Lake 2018 στη Βουλιαγμένη.
Το 3ο Volos Santa Run θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30. Θα εξακολουθήσει να μην έχει αγωνιστικό/ανταγωνιστικό χαρακτήρα, και θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη φιλανθρωπική διάσταση.
Τέλος, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. συζητήθηκαν οι κινήσεις για το προσεχές διάστημα, για τη κοπή πίτας τον Ιανουάριο όπου ο ΣΔΒ θα γιορτάσει τα 30 χρόνια ιστορίας του και βέβαια για τον 5ο Ημιμαραθώνιο Βόλου που θα γίνει στις 20 Απριλίου. Ο προγραμματισμός για τον αγώνα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς 1 ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στη Κιβωτό του Κόσμου παράρτημα Βόλου, με εγγυημένο ελάχιστο ποσό τα 2.000 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το