Αθλητισμός

Οι διαιτητές μπάσκετ Μαγνησίας έκοψαν την πίτα τους

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Μαγνησίας στο παραδοσιακό εστιατόριο «Ο Μπαρμπαγιάννης» στο Σέσκλο. Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Μ. κ. Δημήτρης Τζαφλέρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε καλή χρονιά και αμέσως ακολούθησε η κοπή πίτας και οι βραβεύσεις.
Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο διεθνής διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης για την επιτυχημένη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Δημήτρης Ζαχαρής για την ονομασία του ως διεθνής διαιτητής από την FIBA, ο Θανάσης Δόλγυρας για την άνοδο του στην Α1’ Εθνική κατηγορία, καθώς και οι Στυλιανός Γιαννουλής, Γιάννης Μπουγλός, Παναγιώτης Μπουγλός και Γιάννης Τσάλας για την άνοδο τους στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Μ. Σταύρος Βαφειάδης, ο Κωνσταντίνος Κορομηλάς, ως μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. η Γιούλα Μόρφη ως μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ., ο Νικόλαος Φαρμάκης ως μέλος Δ.Σ./Ε.Ο.Κ., ο Παναγιώτης Καραγκούνης ως μέλος Δ.Σ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ., τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας, Χαράλαμπος Μαντούδης, Δήμητρα Πεγιούκα, Κίμων Βέλεντζάς, καθώς και ο πρόεδρος και το μέλος του Δ. Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης. Κωνσταντίνος Πουρσανίδης και Στέφανος Τσιρτσιμάλης, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Ταρενίδης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το