Τοπικά

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στο επίκεντρο της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Μαγνησίας – “Να αγωνιστούμε για τη μεγάλη νίκη στον Δήμο Βόλου”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για το 2019, στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE . Παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου, την επικεφαλής του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Βόλου Νάνσυ Καπούλα, των πολιτευτών του Ν.Μαγνησίας, στελεχών της Αυτοδιοίκησης, μελών της ΝΟΔΕ, των ΔΗΜΤΟ, της ΟΝΝΕΔ, του Μητρώου Στελεχών και πλήθος μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.
Η ΝΟΔΕ Μαγνησίας σημειώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι η σημερινή συνεδρίαση «υποσκιάζεται από την μεγαλύτερη προδοσία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όπου με μία ευκαιριακή πλειοψηφία ψήφισε την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Επικράτησαν τα κομματικά παζάρια του εθνικού συμφέροντος. Η Πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα μια νέα Εθνική ηγεσία, που θα ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα που πλέον δημιουργεί, η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι οι παραβρισκόμενοι συμφώνησαν και συναίνεσαν στη εισήγηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Δημοσθένη Νταόπουλο :

‘’Τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε επίσημα το ενδιαφέρον για την διεκδίκηση του Δήμου Βόλου από την Νάνσυ Καπούλα. Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε στρατηγικούς σχεδιασμούς και σε εσωκομματικές διαδικασίες ώσπου τον Δεκέμβριο μέσω του Γραμματέα μας Λευτέρη Αυγενάκη επισημοποιήθηκε η Νάνσυ Καπούλα ως πρόταση της ΝΔ για τον Δήμο Βόλου. Δώσαμε πολιτική στήριξη σε έναν νέο άνθρωπο, και παίρνουμε και εμείς το ρίσκο της ανανέωσης.
Σας καλώ λοιπόν σήμερα όλοι μαζί να συμβάλλουμε και να ενδυναμώσουμε αυτή τη προσπάθεια που είναι της Νέας Δημοκρατίας για την τελική νίκη στις εκλογές του Μαΐου. Με τη αποδοχή και υποστήριξη όλων των συμπολιτών μας και ιδίως των νέων μας, να πετύχουμε την απόλυτη διεύρυνση και να αγωνισθούμε για τη μεγάλη νίκη στον Δήμο μας προχωρώντας δυναμικά μπροστά, σ’ ένα μέλλον προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας.

Θέλω να είμαι, για άλλη μια φορά, πολύ σαφής μαζί σας. Δεν συμβιβάζομαι και σας ζητώ και εσείς να μην συμβιβαστείτε με το μέτριο. Σας ζητώ να βάλουμε τους στόχους μας ψηλά. Στόχος μας είναι μόνο το αύριο. Και σε αυτήν την προσπάθεια, χρειάζονται πολλοί.
Είμαστε και έμπειροι (και χαίρομαι που έχουμε μαζί μας όλα τα παλιά έμπειρα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σήμερα) αλλά είμαστε και ανανεωμένοι.
Έχουμε χάσει πολύ χρόνο για να αργήσουμε κι άλλο. Και απευθυνόμαστε, σήμερα, σε όλους. Και θέλω και εσείς όταν φύγετε από εδώ να απευθυνθείτε σ’ όλους και όλες.
Γιατί μόνο ένα ισχυρό και νέο ρεύμα θα παρασύρει οριστικά τον λαϊκισμό. Και ακριβώς αυτό το ρεύμα φιλοδοξεί να εκφράσει η Νέα Δημοκρατία. Ένα ρεύμα λογικής, σταθερότητας, Δημοκρατίας και ανάπτυξης.
Γι’ αυτό, αγαπητή Νάνσυ, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Έχεις την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας! Βάλε τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά.’’

Στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας σημειώνει ότι στον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης, ο Κώστας Αγοραστός είναι η μόνη επιλογή της παράταξης.
«Με κύριο γνώμονα τα έργα του, δίδουν μαθήματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει αποδείξει με πράξεις ότι σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, αντιμετωπίσουν όλες τις νέες προκλήσεις με προγραμματισμό και ευελιξία με έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για όλους τους πολίτες των νομών της Θεσσαλίας, στέλνοντας το μήνυμα του συγχρονισμού με την εποχή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το