Αθλητισμός

Οι αθλητές του ΣΔΥΒ αφιέρωσαν τις επιτυχίες στη Βίκυ Ελευθερίου

Εντυπωσιακή παρουσία και πλήθος διακρίσεων σημείωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου στον 2ο Ορεινό Αγώνα Νεράιδας Δολόπων Καρδίτσας που έγινε με απόλυτη επιτυχία.
Όλοι αφιέρωσαν τη συμμετοχή και τις διακρίσεις στη Βίκυ Ελευθερίου που είχε γραφτεί και θα μετείχε στον αγώνα αλλά θα μείνει εκτός προπονήσεων για κάποιο διάστημα εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε από αγέλη σκύλων κατά την προπόνηση στα Πευκάκια δυο μέρες πριν τον αγώνα.
Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Ζήσης Τσουρέλης, δεύτερος τερμάτισε ο Σταύρος Τσάτσης και τρίτος ο Αχιλλέας Καλαμάκης. Στις γυναίκες πρώτες μαζί χέρι-χέρι τερμάτισαν η Ρίτσα Ρούστα και η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου.

Και οι πέντε αυτοί δρομείς όπως και άλλοι που έτρεξαν στον αγώνα, γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λίταινα ο οποίος είναι δρομέας του ΣΔΥ Βόλου και προπονητής του ΑΟ Μαγνησίας.
Στη κατηγορία του πρώτος τερμάτισε ο Θωμάς Μαλιαχόβας, ενώ δεύτεροι οι Γιάννος Ακρίβος και Γιώργος Αλμπανούδης. Στον αγώνα έτρεξαν επίσης οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Παντελής Ζήσης, Μάριος Μιχαλόπουλος, Λίνος Βίγκλας και Χαράλαμπος Γιώτας.
Επίσης έγινε στη γειτονική μας Λάρισα το Sarantaporo Mountain Run με τη Βάσω Τασιώνη να τερματίζει δέκατη τον αγώνα, ο οποίος ήταν απόστασης 10 χιλιομέτρων.

Εξαιρετική πραγματοποίησαν και οι δύο δρομείς του ΣΔΥ Βόλου που έτρεξαν στον 1ο Λαϊκό Δρόμο Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα-Μούχα-Καστανιά. Ο Γιάννης Κλόκας ήταν ο νικητής στον αγώνα των 5.500 μέτρων πετυχαίνοντας τη πρώτη του νίκη σε αγώνα δρόμου στους λίγες μήνες που ασχολείται με το τρέξιμο, μετά τον πρωταθλητισμό που διετέλεσε στη ποδηλασία παλαιότερα. Ο Θωμάς Μαλιαχόβας έτρεξε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη, λίγες ώρες μετά τη διάκριση που είχε και στη Νεράιδα Καρδίτσας.
Τέλος, άλλοι αθλητές του συλλόγου με πρωτοβουλία τους πραγματοποίησαν μια αξέχαστη πεζοπορία στο Πήλιο από τα Χάνια στη Μακρυράχη, χωρίς να παραλείψουν να περάσουν και από τους καταρράκτες για μπάνιο…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το