Τοπικά

Oι αστυνομικοί της Μαγνησίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.Ιγνάτιος ευλόγησε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μαγνησίας, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας  Βασίλη Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη συμπαράσταση στο έργο της Αστυνομίας, κυρίως για την παραχώρηση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου, το οποίο φυλάσσεται -πλέον μόνιμα- στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
Στη συνέχεια ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Μαγνησίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Ντιζές, ευχαρίστησε, με τη σειρά του τον κ. Ιγνάτιο για τη φιλοξενία αλλά και για την έμπρακτη βοήθεια της Μητρόπολης , με τελευταία προσφορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.


Ακόμη ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή και τους υπόλοιπους διευθυντές για τη συνεργασία, κυρίως όμως ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αστυνομικούς στην υποδιεύθυνση ασφαλείας, που πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτόν στην επιτέλεση των καθηκόντων τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το