Τοπικά

Οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Άρης Σαββάκης στις εργασίες απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων περιπτέρων

Ακόμη τρία περίπτερα “έφυγαν” το προηγούμενο διάστημα, επί των οδών Γιάννη Δήμου με Κουντουριώτου, Μαυροκορδάτου με Εθνικής Αντστάσεως και Πολυμέρη με Κασσαβέτη.
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας Μιχάλης Καπουρνιώτης: “Η υπόσχεση του Δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου και της Δημοτικής Αρχής υλοποίησης παρεμβάσεων για την ομαλή κίνηση πεζών και ΑΜΕΑ συνεχίζεται. Το πρόγραμμα της απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων περιπτέρων, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής και λειτουργικής φυσιογνωμίας του αστικού περιβάλλοντος του Δήμου είναι σε εξέλιξη και συνεχίζεται.


Επίσης, στη επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου μας, θα αποφασιστεί η αποξήλωση και απομάκρυνση από συνεργεία του Δήμου Βόλου τεσσάρων ανενεργών περιπτέρων της πόλης, τα οποία καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους.
Η απομάκρυνση αυτών κρίνεται απαραίτητη, εφόσον τα περίπτερα δεν λειτουργούν, ενώ θα συμβάλλει αποτελεσματικά στη λειτουργική βελτίωση και την αισθητική αναβάθμιση. Σε πλήρη συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες και την Βιώσιμη κινητικότητα του Δήμου Βόλου και με τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ.κ Θεοδώρου και Σαββάκη, η αποκατάσταση των πεζοδρομίων που ελευθερώνονται γίνεται την ίδια ημέρα, για την ομαλή κίνηση των πεζών και ΑμεΑ.
Η αποδέσμευση ζωτικών κοινόχρηστων χώρων και η διευκόλυνση διέλευσης των πεζών και ΑμεΑ συνιστά προτεραιότητα για τον Δήμαρχο μας κ. Αχιλλέα Μπέο και την δημοτική μας αρχή.


Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 75 περίπτερα στη πόλη μας, τα οποία διέκοψαν τις εργασίες τους και πλέον παραμένουν ελάχιστα, για να μας θυμίζουν το παραδοσιακό περίπτερο της γειτονιάς”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το