Παραπολιτικά

Οι άνθρωποι του Βόλου και οι αξίες τους

Προχθές η Νάνσυ και ο Ιάσονας μίλησαν μέσα στον Βόλο, χθες ο Α. Παπαδούλης, προηγήθηκε ο Α. Ριζόπουλος.
Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές, ίδιες αξίες. Άνθρωποι έντιμοι, σοβαροί επαγγελματίες, επιστήμονες, πολίτες του κόσμου με ζωντανές ιδέες. Ο Ιάσονας, η Νάνσυ, ο Απόστολος Παπαδούλης, είναι η αρχή ενός μπολιάσματος για μια νέα κουλτούρα στον Βόλο.
Ο Α. Παπαδούλης, η Νάνσυ και ο Ιάσονας έδωσαν έναν δύσκολο αγώνα, δύσκολο και άγριο, με επιθέσεις και συκοφαντίες, έχοντας για συμμάχους μόνο τους υποψήφιους των συνδυασμών τους. Έναν αγώνα χωρίς δαπάνες, χωρίς το χρήμα να ρέει, χωρίς προκλήσεις.
Η πόλη πρέπει να αντισταθεί στις φωνές του μίσους και του διχασμού και οι τρεις αυτοί άνθρωποι μπορούν υπεύθυνα να βοηθήσουν για να σηκώσει ο Βόλος ανάστημα μπροστά στις δύσκολες προκλήσεις.

Ο Απόστολος Ριζόπουλος από το ΚΚΕ είναι ένας συγκροτημένος και σοβαρός άνθρωπος. Η δική του στάση ζωής και η πολιτική του αξιοπρέπεια δεν θα του επιτρέψουν στον δεύτερο γύρο να… σφυρίξει κλέφτικα όπως έπραξε το κόμμα του το 2014.
Ξέρει και το ΚΚΕ πως ο Βόλος δεν μπορεί να βλέπει την ανάπτυξή του και το μέλλον του μόνο μέσα από εργοστάσια σκουπιδιών για καύση. Ο Βόλος χρειάζεται «καθαρή ενέργεια» και πρέπει να ανάψει το φυτίλι την Κυριακή.
ΚΑΤ. ΤΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το