Ελλάδα

Οι 4 κατηγορούμενοι στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης

Στη δημοσιότητα, με διάταξη της Εισαγγελίας Κατερίνης, έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο πατέρας της ανήλικης, κρατούνται ήδη, προσωρινά, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, στις φυλακές, για τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τους Ιωάννη Καραλιά, 50 ετών, Νικόλαο Μπακάλη, 60 ετών, Δημήτριο Γιαννίκη 52 ετών και Βασίλειο Ορφανίδη 58 ετών, και η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους -αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας- «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46631 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, αναφορικά με τους 4 κατηγορούμενους, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα hellenicpolice.gr. «Σημειώνεται, ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το