Αθλητισμός

Οφρυδόπουλος: Ξεκινήσαμε δυνατά αλλά μετά δεν ήμασταν καλοί

Στην παραδοχή ότι η ομάδα του ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με τη Νίκη, αλλά μετά δεν ήταν αυτή που έπρεπε προχώρησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

«Κατ’ αρχάς εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Όσον αφορά στο παιχνίδι ξεκινήσαμε δυνατά. Είχαμε 30 λεπτά πολύ καλά, όπου δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και γενικά ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού κάνοντας ό,τι έχουμε δουλέψει τις τελευταίες ημέρες στην προπόνηση και έχοντας την ποιότητα ως ομάδα να το κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα λεπτά, όμως, δεν ήμασταν πολύ καλοί. Ήμασταν μέτριοι περισσότερο στο επιθετικό μας κομμάτι».

Επίσης ο τεχνικός του Λεβαδειακού ομολόγησε ότι το έργο των παικτών του έγινε πιο εύκολο μετά την αποβολή του Πατρίκ Μπαχανάκ. «Αμυνθήκαμε καλά και όταν έμεινε η Νίκη Βόλου με δέκα παίκτες, τότε ήταν πολύ πιο εύκολο για να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι.

Μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή εκτός από το να παίζεις καλά έχει και να παίρνεις τους βαθμούς. Επομένως ήταν πολύ σημαντική νίκη, προκειμένου η ομάδα να είναι μόνη στην πρώτη θέση έχοντας κι ένα ματς λιγότερο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Τέλος, ερωτηθείς για τη δεύτερη θητεία του στον Λεβαδειακό ο κ. Οφρυδόπουλος απάντησε: «Την ομάδα τη γνώριζα και τους ανθρώπους της και αρκετούς παίκτες, γιατί έχω ξαναπεράσει από δω. Ο στόχος του Λεβαδειακού είναι να ανεβεί στη Σούπερ Λιγκ του χρόνου.

Η Σούπερ Λιγκ 2 είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα. Φυσικά θέλεις και την ποιότητα, αλλά έχεις να αντιμετωπίσεις άσχημα γήπεδα, αντιπάλους που παίζουν πάρα πολύ δυνατά και γενικά διάφορες αντιξοότητες.

Νομίζω ότι η ομάδα δουλεύει πολύ καλά σε πολλά επίπεδα. Το κυριότερο είναι ότι έχεις τον χώρο για να κάνεις την προπόνησή σου, το προπονητήριό σου και έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα. Φυσικά αν χρειαστούμε κάποιους ποδοσφαιριστές, θα το κάνουμε, ώστε η ομάδα να είναι του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ».

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα στην αστυνομία

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση για τη δολοφονία ενός…

10 Ιανουαρίου 2024

Απαράδεκτο

Είναι απαράδεκτο να σταθμεύεις “πάνω” στο πεζοδρόμιο, μπροστά στην πόρτα του γκαράζ σου και στην…

10 Ιανουαρίου 2024

Εντεταλμένοι σύμβουλοι του δήμου Ρ. Φεραίου

  Εντεταλμένοι σύμβουλοι του δήμου Ρ. Φεραίου με θητεία από 10 Ιανουαρίου 2024 μέχρι 31…

10 Ιανουαρίου 2024

Νέοι Αντιδήμαρχοι του δήμου Ρήγα Φεραίου

  Νέοι Αντιδήμαρχοι του δήμου Ρ. Φεραίου από 10 Ιανουαρίου 2024 μέχρι 31 Μαρτίου 2025.…

10 Ιανουαρίου 2024

«Δεν ήξερα τίποτα, αυτός το σκέπαζε» λέει η αδερφή του 33χρονου που βίαζε για 9 χρόνια την 18χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για το νέο έγκλημα που έγινε το βράδυ της…

10 Ιανουαρίου 2024

Ελευθερόπουλος: Είναι κρίμα γιατί ήμασταν κυρίαρχοι για πάνω από 60 λεπτά

Την πικρία του για την ήττα στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, όπου ή Νίκη ήταν…

10 Ιανουαρίου 2024