Αθλητισμός

Οφρυδόπουλος: Δίκαιη η πρόκριση της Νίκης

Το ότι η Νίκη δίκαια προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου τόνισε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. «Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Στα πρώτα 30 λεπτά δώσαμε χώρο στη Νίκη Βόλου, η οποία το εκμεταλλεύτηκε. Εμείς ήμασταν «άχρωμοι», «άγευστοι» και η Νίκη δίκαια πήρε το προβάδισμα.

Νομίζω ότι μετά το γκολ «αφυπνιστήκαμε», γίναμε πιο πιεστικοί, ανεβάσαμε τις γραμμές μας. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι, αλλά αφού είχε γίνει το 1-0 κι αυτό ήταν το λάθος μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε επίσης καλά, πιέσαμε. Ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις από τον άξονα και γι’ αυτό περάσαμε την μπάλα στα πλάγια. Αυτό προσπαθήσαμε για να βάλουμε παίκτες στην περιοχή. Είχαμε υπομονή, διότι είχαμε χρόνο μπροστά μας.

Στο δεύτερο μισό ήμασταν καλά έως ότου ανοίξει το παιχνίδι, όταν ρισκάραμε ακόμη περισσότερο, γιατί έπρεπε να ισοφαρίσουμε. Στο τέλος είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Από τη στιγμή που ανοίγεις το παιχνίδι, ρισκάρεις και η Νίκη ήταν πολύ επικίνδυνη. Είχε δύο δοκάρια και θα μπορούσε κι εκείνο να τελειώσει το παιχνίδι.

Νομίζω ότι παιζόταν στην «κόψη του ξυραφιού» το αν θα ισοφαρίσουμε ή αν θα γίνει το 2-0. Η Νίκη Βόλου κέρδισε, εμείς προσπαθήσαμε και είμαστε ικανοποιημένοι από τα 60 λεπτά και όχι από τα υπόλοιπα 30. Από τη στιγμή που η Νίκη σκόραρε, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και θέλω να της δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση. Είναι τιμή για το ποδόσφαιρο να υπάρχει μια ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ 2 στους «8» του Κυπέλλου κι αυτό προσπαθήσαμε κι εμείς να κάνουμε. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, γιατί -όπως είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια- όσο θέλουμε να πάμε στους «8» εμείς, το θέλει και η Νίκη Βόλου» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Λεβαδειακού.

Κατόπιν σχολίασε και τη διαιτησία λέγοντας: «Στο μοναδικό που θα ήθελα να αναφερθώ επιπλέον είναι το εξής: Έχω έρθει εδώ και λίγες ημέρες στον Λεβαδειακό. Στην καριέρα μου κρατάω χαμηλούς τόνους και προσπαθώ να το πράττω και όχι μόνο να το λέω.

Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, γιατί δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου. Η Νίκη Βόλου κέρδισε δίκαια. Μετά το προηγούμενο ματς που παίξαμε, άκουσα πάρα πολλά πράγματα και ένιωσα πολύ άβολα με την ιδιότητά μου ως προπονητής. Θα ήθελα να ξέρω αν εκείνοι οι άνθρωποι που με έκαναν τότε να νιώσω άβολα, θα αξιολογήσουν ένα γκολ που σημειώθηκε, ήταν οφσάιντ ή ήταν καθαρό.

Είναι μέρος του παιχνιδιού κι εγώ το αποδέχομαι έτσι. Δεν θέλω να χαλάσω ένα όμορφο παιχνίδι για κάτι που συνέβη σε μια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά και στεναχωρημένοι που χάσαμε. Συγχαρητήρια στη Νίκη και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα μέσα στη μέση του δρόμου

Ένα πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, όταν μια γυναίκα σκότωσε έναν…

20 Ιανουαρίου 2024

Ελευθερόπουλος: Δώσαμε μεγάλη χαρά στον οργανισμό της Νίκης

Στη μεγάλη χαρά που έδωσε στον οργανισμό της Νίκης η πρόκριση επί του Λεβαδειακού στάθηκε…

20 Ιανουαρίου 2024

Έξι καλόγριες απήχθησαν στο Πορτ-ο-Πρενς

Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους έξι καλόγριες που μεταφέρονταν σε σχολεία, απήχθησαν χθες Παρασκευή στην πρωτεύουσα…

20 Ιανουαρίου 2024

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ προετοιμάζεται ο Βόλος

Ο Βόλος αντιμετωπίζει αύριο στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική…

20 Ιανουαρίου 2024

Απάντηση Εσερίδη στον Σύλλογο ΟΤΑ Μαγνησίας

Με αφορμή ανακοίνωση του Δ.Σ. εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας για τον δήμο Αλμυρού, ο…

20 Ιανουαρίου 2024

“Ναυαγεί” η υπόθεση Ατζούν στην ΠΑΕ Βόλος;

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ…

20 Ιανουαρίου 2024