Τοπικά

Οφειλές καταναλωτών 1,7εκ.€ στη ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου

Σε 1.750.000 ευρώ ανέρχονται οι οφειλές των δημοτών, κτηνοτρόφων και των χρηστών του αρδευτικού δικτύου στη ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου, με αποτέλεσμα από την 1η Ιουνίου σε όσους δεν πληρώσουν τα τέλη ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης μέχρι τις 31 Μαΐου, τότε η Επιχείρηση με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στους καταναλωτές ότι θα προχωρήσει σε διακοπές υδροδότησης.
Στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να υπενθυμίσει στους καταναλωτές που έχουν οφειλές σχετικά με τα τέλη ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης ότι θα πρέπει να τις τακτοποιήσουν.
Σεβόμενη την οικονομική κατάσταση της χώρας καθώς και τις επιπτώσεις της πανδημίας από τον Covid-19 η ΔΕΥΑΡΦ έδειξε ανοχή όσον αφορά στην εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης καθώς και την τήρηση των διακανονισμών ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της.

Η είσοδος στην κανονικότητα σηματοδοτεί και την επιστροφή στις υποχρεώσεις. Η ανοχή της επιχείρησης έχει πλέον εξαντληθεί καθώς η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι πάρα πολύ δυσμενής. Οι συσσωρευμένες οφειλές των δημοτών, των κτηνοτρόφων και των χρηστών του αρδευτικού δικτύου ανέρχονται στα 1.750.000,00 ευρώ. Η ΔΕΥΑΡΦ αδυνατεί να ανταποκριθεί στις καθημερινές λειτουργικές δαπάνες.
Η είσπραξη των βεβαιωμένων οφειλών είναι η μοναδική λύση για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών. Για τον λόγο αυτό όσοι οφείλουν τέλη ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης ή έχουν προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους παρακαλούνται να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους μέχρι 31/5/2020.
Από 1η Ιουνίου 2020 η ΔΕΥΑΡΦ θα προβεί στη διακοπή των παροχών ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης όσων αμελήσουν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η συγκεκριμένη λύση είναι μονόδρομος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το